Pnącze "Słodka niespodzianka"

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hlnrys, 4 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Wczoraj padło pytanie o możliwość zdobycia tego pnącza:

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/słodka-niespodzianka.48578/

Kupiłem w nocy pnącze "Sklepoholik" i szukając go, trafiłem na ww z możliwością zakupu za 750k SG, co też zrobiłem. Pnącze hula.

Czy jest to błąd, czy mod podał błędna informację ?
    Pamiętam, że oferta tego pnącza była ograniczona czasowo, jednak w FAQ znalazłem taki zapis:

Więc jak to jest ?
    Błąd w grze, czy błędna odpowiedź moda ?

PS.

Przy okazji:
    Podczas aktualizacji sklepu dodano komplet itemów na ww. pnącze.
    Wg tabeli dodano tylko jeden:

Przeglądałem aktualizacje sklepu i nie znalazłem info o dodaniu kompletu itemów. Jak gdzieś jest to poproszę o link.

typ650 lubi to.
  2. hlnrys

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

hlnrys przepraszam za małe zamieszanie, swój wcześniejszy post usunęłam ponieważ sprawdziliśmy to jeszcze raz i nie odnaleźliśmy tego rzędu chmur "Słodka niespodzianka" (wcześniej pomylił mi się z rzędem "Sklepoholik"). Nie wiem jednak jak to się stało, że w nocy miałeś możliwość zakupu rzędu "Słodka niespodzianka", wygląda na to, że nie został jeszcze usunięty z Galerii handlowej, dopytam jeszcze o to przy najbliżej okazji i informację ewentualnie poprawimy.

A co do tabelki, to za chwilkę ją tam dodamy. Dziękuję za zwrócenie uwagi.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. hlnrys

Nie kupiłem go przez galerię.
    Pnącze było widoczne na planszy z innymi pnączami.
    Kliknąłem na nie i wyskoczyła cena, to kupiłem.
    Więc jak to jest ?
    Jak uzyskasz odpowiedź, to daj ją również tutaj.

Można zamknąć.

Edit:

Pnącze jest dostępne nie tylko u mnie.

Ostatnie edytowanie: 4 czerwca 2017
  5. SMOD_Atena

Rzeczywiście ten rząd chmur z Galerii jest wycofany ale widzę teraz, że jeśli ktoś wcześniej nie kupił to jest możliwość zakupu bezpośrednio z Cudownego pnącza. Jednakże nie otrzymaliśmy o tym informacji, jak tylko takie uzyskamy to zostaną zamieszczone na forum.

A skoro można to tutaj zamykam.

6. SMOD_Atena

Otrzymałam właśnie informację, że oprócz możliwości zakupu z poziomu Cudownego pnącza, u Graczy którzy jeszcze nie dokonali zakupu, rząd chmur "Słodka niespodzianka" ponownie pojawi się w Galerii handlowej.

hlnrys lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.