Pnącze "Na czerwonym dywanie"

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika freska_kreska, 27 maja 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. freska_kreska

freska_kreska Fanatyk forum

Hej, weszłam właśnie pozbierać pnącza, a tam pokazuje mi, że mogę zdobyć rząd "Na czerwonym dywanie". Jednak gdy klikam na pnącze i itemy to nie ma żadnej reakcji gry.
    Sprawdziłam, że te pnącze było do zdobycia w evencie w kwietniu 2020 roku (https://board-pl.farmerama.com/threads/na-czerwonym-dywanie.85919/). Czy to błąd gry? Czy jednak mogę teraz zdobyć to pnącze? Jeśli mogę - poproszę o instrukcję, bo sprawdziłam już chyba wszystkie możliwości i nie widzę ;D

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Podejrzewam, że to błąd wyświetlania bo tak jak napisałaś - ten rząd chmur był do zdobycia w evencie Na czerwonym dywanie w 2022 roku. Nie mamy też żadnych informacji jakoby miała być możliwość zdobycia go w jakiś sposób ponownie.

Dopytam czy jest już zgłoszony taki błąd, proszę o cierpliwość.

freska_kreska lubi to.
  3. SMOD_Atena

Tak jak podejrzewałam - jest to błąd wyświetlania. Rząd chmur błędnie wyświetla się u Graczy, którzy go w evencie nie zdobyli, jest to już zgłoszone.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

freska_kreska lubi to.
  4. freska_kreska

freska_kreska Fanatyk forum

Dziękuję za sprawdzenie. Trochę smutno bo nie pogardziłabym nim ;DD więcej pytań nie mam, możesz zamknąć :)

5. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.