Pnącze kasztanowe??

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dorota1979-25, 17 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dorota1979-25

dorota1979-25 Młodszy ekspert

Mam takie pytanie wszyscy w rozmowach pisza w bawarskim swiecie o tym pnaczu . Szukam na forum co to jest ale nie umiem znaleźć jak to działa i pomaga przy tym evencie . Pozdrawiam :) :)

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Pnącze kasztanowe było do zdobycia w zeszłym roku podczas eventu: "Święto kasztana" . Pnącze daje: 50 PD x lvl, 45 PD x lvl na Bahamaramie, o 5% większą efektywność super nawozu przez 6 godz; co 96 godz. TABELA.
    Po aktywowaniu pnącza i 2 produktów z rzemiosła: białej niewinności i kerststola niektóre ulepszone w szklarni roślinki dojrzewają w 1 sekundę.
    Czy maszz jeszcze jakieś pytania?

Atomcia lubi to.
  3. dorota1979-25

dorota1979-25 Młodszy ekspert

Bardzo dziekuje za odpowiedz :) :) Mam te pnącze :) :) Można zamykac :) :) Pozdrawiam :) :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję, pozdrawiam wzajemnie i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.