Pnącze Imprezowa wejściówka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika yen10, 14 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. yen10

yen10 Naśladowca mistrzów

Cześć,
    Piszę gdyż nie mogę znaleźć informacji o pnączu "Imprezowa wejściówka". Trochę nie grałam i nie pamiętam abym zdobywała takie pnącze, czy ktoś doradzi, bądź pokaże poradniku gdzie mogłabym dowiedzieć się więcej: skąd się wzięło, czy jeszcze mogę zdobyć te przedmioty? Kilkukrotnie szukałam w poradniku, jednak tego pnącza nie znalazłam.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Cześć.
    Z Kolekcji itemów, które były lub są do zdobycia na Kole fortuny w trybie imprezowym mamy dotychczas 2 rzędy chmur :

Kolekcja Strachów z Koła Fortuny - bonus - co 48 godz: 30% więcej PD/TPD i +1 % dla kategorii WARZYWA przez 24 h
    8000 TPD.

Muzyczne Kwiatki z Koła Fortuny - bonus - co 48 godz otrzymamy: 30% więcej PD/TPD z roślin z kategorią Kwiaty przez 24 godz, o 10% szybsza produkcja roślin z kategorią Kwiaty na Farmie i Bahamaramie, 10% więcej PD z roślin specjalnych przez 24 godz.

Tutaj znajdziesz spis wszystkich rzędów eventowych : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. yen10

Dzięki za wyjaśnienie. W linku ze spisem pnącz nie znalazłam informacji o tym szczególnym pnączu. Ale to dlatego, że inaczej się nazywa :)
    A pytanie itemów już nie można zdobyć?

4. SMOD_Atena

Muzyczne kwiatki już zostały wycofane z puli nagród na Kole fortuny : >>>klik<<<.

Jeden ze Strachów na wróble czyli Kapitan strach, również zostanie wycofany : >>>klik<<<. Pozostałe strachy z Kolekcji będą nadal dostępne.

Jakie szczególne pnącze masz na myśli ?

5. yen10

Muzyczne kwiatki. W takim razie będę szukać na GT. Dziękuje, już wszytko jasne.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, niestety do tej pory w G&T Muzyczne kwiatki tak jak i inne itemy z Koła fortuny nie były dopuszczone do wymian.

A skoro wszystko już jest jasne to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.