Pnącze i itemy "Imprezowa wejściówka"

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika DIRAE, 4 listopada 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. DIRAE

DIRAE Analityk forum

Dzień dobry.
    Skąd wziąć łodygi pnącza o nazwie "imprezowa wejóciówka 1,2,3.."etc.? Nie mogłam znaleźć w tabeli, ani w FAQ. Bo rozumiem, że itemy (wyświetlane na pnączach na szaro) są do zdobycia na kole lub w G&T...? Jak dotąd mam tylko wygrane itemy "kociane" oraz z łodygi "Imprezowa wejściówka 9". a inne itemy nawet mi się nie wyświetlają na kole-.-, czy to zależy od poziomu? Ja mam 100.poziom aktualnie.

Ostatnie edytowanie: 4 listopada 2022
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj DIRAE.

Wszystkie rzędy chmur, dla których dedykowane są itemy z koła fortuny otrzymują wszyscy Gracze podczas wprowadzania na koło ostatniego z itemów danej kolekcji. Przykładowe ogłoszenie: >KLIK<
    Itemy są do zdobycia jedynie na kole fortuny, te ze starych kolekcji bywają w wyprzedażach za floreny, na G&T są niedostępne.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. DIRAE

DIRAE Analityk forum

Jedno: Czy te itemy aktualnie z koła - Kącik Kociany, Domek Kociej Czarownicy, Koci Ogródek - też przynależą do jakiegoś pnącza?

4. SMOD_Atena

Nie ma jeszcze całej kolekcji a co za tym idzie nie ma jeszcze dla tych itemów rzędu chmur. Kiedy pojawi się ostatni item z kolekcji kocich domków i zostanie dla niej przypisany rząd chmur to w dziale ogłoszeń pojawi się też stosowne ogłoszenie, zaglądaj do działu ogłoszeń.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. DIRAE

DIRAE Analityk forum

Aha, czyli będą przynależeć do pnącza.. :) Ok, dzięki, miłego dzionka.

6. SMOD_Atena

Tak przypuszczam na podstawie poprzednich kolekcji i przypisanych do nich rzędów, ale na chwilę obecną nie wiemy czy z tymi też tak będzie. Jak już pojawią się oficjalne informacje to wówczas się dowiemy.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam. Miłego dnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.