Pnącze dające +25% pd

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Daisy44, 26 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Wczoraj po zbiorze kombajnem rzędów odpaliło mi si pnącze dające 25% punktów. Dziś go szukam i nie mogę sobie zlokalizować gdzie i w jakich rzędach ono jest.Chciałabym je jakoś oznaczyć żeby odpalać przed zbiorami a nie po. Ono odpala się albo co 5 albo co 7 dni. Przypomni ktoś grafikę lub nazwę rzędu? Bardzo proszę o pomoc bo mam oczopląs od tego szukania :sleepy:;) Pozdrawiam świątecznie:)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

3. -Maud-

-Maud- Stały bywalec

Ja obstawiam, że to pnącze Powietrzny wyścig, które daje:

500 PD x poziom Farmy, dodatkowe 25 % PD ze wszystkiego podczas zbiorów przez 6 godzin, 1 szt. super nawozu Zosi

co 120 godz. czyli 5 dni.

Wizualnie łatwo je zlokalizować, bo są na nim cztery samoloty różnego koloru.

Ostatnie edytowanie: 26 grudnia 2016
  4. SMOD_Atena

-Maud- bardzo dziękuję za pomoc. Rzeczywiście zapomniałam o tym rzędzie i szczerze mówiąc nie doczytałam pytania Autorki, przepraszam :)

Dodam grafikę:

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytanie?

5. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Dziękuję Wam za pomoc. Rzędu na 5 urodziny nie mam ale za to powietrzny wyścig już tak. I wiem gdzie go szukać już oznaczyłam sobie. Postaram się zapamiętać. Miłego świętowania:D temat można zamknąć:)

6. SMOD_Atena

Również dziękuję, wzajemnie przyjemnego świętowania życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.