Pnącze "czyste czary-mary"

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hapsak89, 5 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Skąd wytrzasnąć itemy na pnącze, które z misji " Czyste czary-mary"dzisiaj udało mi się odblokować? Rajcuje mnie zawsze ustawianie itemów na nowych pnączach, znaczy się rządkach na pnączu, ale takich obojętnych, które zalegają w magazynie, swoja drogą mogliby zmienić, żeby dało się wstawiać ozdoby i itemy z ulepszeniem:/, ale skąd wytrzasnąć te do rządka odblokowanego w misji? Przecież to jest jakaś kpina, żeby rządek był w misji bez itemów!

2. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Trzeba nasiać roślinek mrocznych na odpowiednie itemy na to pnącze:) Musisz to sobie sprawdzić,jakie itemy na to pnącze potrzeba i je kupić za mroczne roślinki w sklepie Jacka:)

Sklep Jacka

Czyste czary-mary

3. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Eeee o_O że co? Nie no teraz to już mnie wgięło kompletnie :/
    Dzięki za info

4. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Na tym polega urok pełni:) Siejemy roślinki do misji oraz, aby wykupić w sklepie itemy:)

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

hapsak89, jest tak jak pisze carlain21, aby ustawić te konkretne itemy na pnączu, trzeba wykupić je w Sklepie Jacka. :)
    Do poradników, które już zostały podane, dodaje jeszcze jeden, w którym znajdują się informacje o wszystkich itemach: Tabele - itemy. :)
    Jeżeli masz jakieś pomysły na aktualizacje/zmiany w grze, możesz je zaproponować w tym dziale: Zbiór aktualizacji i pomysłów :)

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

carlain21, dziękuję za pomoc :)

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Odpowiedzi zostały udzielone,Autor pomimo obecności na forum kolejnego pytania nie zadał.Domyślam się że wszystko jest już jasne i w związku z tym temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.