Pnącze a jaja

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Franc, 26 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Franc

Franc Czeladnik forum

Witam serdecznie,
    mam pytanko, czy sowie drzewo, wronie drzewo, gniazdo dzięcioła i udomowiony smok dodają dodatkowe PD do rzędów chmur w pnączu? Inaczej, czy jest sens najpierw odpalać w/w ulepszacze a dopiero potem rzędy?

Pozdrawiam, Andrzej;)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam równie serdecznie i pozdrawiam.

A co do bonusów z jaj, to nie działają niestety na rzędy chmur, nie ma żadnych bonusów, które by działały na rzędy chmur.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Na pnączu jest taka gałąź pt. Wielkanoc 2015, która skraca o 5% czas do ponownego uruchomienia w/w przez Ciebie bonusów. Jeśli ja posiadasz to ma to sens a jeśli nie posiadasz to obojetnie co najpierw klikniesz.

taczanka555 lubi to.
  4. SMOD_Atena

Bilonge Autorowi chodziło raczej o działanie bonusów z sów, itd... na rzędy pnącza nie odwrotnie, ale rzeczywiście jeśli chodzi o bonusy z rzędów chmur to są takie, które działają na itemy dając większe PD lub skracając czas "dojrzewania", a w tym przypadku najpierw należy odpalić dany rząd chmur a dopiero zbierać smoki, itd...

Czy Autor ma jeszcze jakieś pytanie?

5. Franc

Franc Czeladnik forum

Dziękuję bardzo za wyjaśnienie... i w tym temacie nie mam więcej pytań. Miłego dnia życzę;)

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, wzajemnie miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.