pnącza

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zoafi, 6 maja 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

czy istnieje możliwość, aby z listy pnącz móc zapisać jako "niewidoczne" wszystkie te, które sa niepełne lub do tzw. zakupu, bo właśnie dziś podczas ręcznego uwalniania pnączy "podłożyła mi się" gałązka za 36 florenów, a dająca zaledwie 7350 PD co 30 godzin. Czuję się naciągnięta i dlatego pytam jak się ustrzec przed tego typu atakami. Przyznam się, że już mi obrzydła zabawa w podwójnego potwierdzania zielonym haczykiem i tylko po to aby.... nagle psikus....potwierdzono coś "tak przy okazji".

2. monia1125

monia1125 Hrabia forum

zoafi, ja wszystkie pnącza które chcę zbierać ręcznie lub kombajnem (czyli wszystko mi jedno kiedy będą zbierane) dodałam do ulubionych.
    Wyciąg z poradnika (warto tam zajrzeć!) Cudowne Pnącze:
    " [​IMG] Ulubione rzędy chmur - kategoria, ktrórej zawartość można dowolnie zmieniać. Wystarczy kliknąć na znaczek przy rzędzie by dodać go lub usunąć z tej grupy.
    [​IMG] [​IMG] "

Potem jak wchodzę to z automatu zbieram tylko te ulubione (w sumie mam tam większość rzędów) pozwala to uniknąć zebrania "przypadkiem" rzędów które chcę zostawić na "specjalne okazje" (np. dającego jakiś bonus który potrzebny mi o określonym czasie) lub właśnie na kliknięcie zakupu jakiegoś rzędu, lub omijanie pustych :)

AnnDżelina i MOD_Cookie lubią to.
  3. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Segregacja pnącz.

Ja mam takie rzędy w kategorii: niekompletne rzędy, dzięki czemu nie muszę tam zaglądać, chyba że chcę sprawdzić, czy mi nie brakuje jakiegoś itemu do kompletu.
    Pnącza jak widać mam posegregowane na: ulubione, roślinne, zwierzęce, zapewniające przedmioty, pd i sg

monia1125 i MOD_Cookie lubią to.
  4. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

Ślicznie dziękuję za pomoc :)

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytania?

5. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

dziękuję za wyjaśnienia. Pozdrawiam

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję, pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.