platnosc pay pal?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika fidel225, 19 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fidel225

fidel225 Młodszy ekspert

dobry wieczor.chcialam zakupic pakiet super paszy xl i wczesniej zawsze placilam pay pal-em a teraz takiej opcji nie ma.czy oni juz ze soba nie wspolpracuja?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Osobiście nie korzystałam nigdy z tej formy płatności, ale sprawdziłam teraz na mojej farmie i bez problemu mogę z niej skorzystać.
    Być może masz włączoną blokadę wyskakujących okienek pop-up i nie pojawia się okienko do przeprowadzenia transakcji czy też nie masz w ogóle dostępnej formy płatności PayPal ?
    Może skorzystasz z innej formy płatności, tutaj znajdziesz wszystkie dostępne : >>>klik<<<

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Odpowiedź została udzielona, kolejne pytanie się nie pojawiło, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.