Opinie Planszówkowe szaleństwo

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 8 stycznia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dirkpitt

dirkpitt Mieszkaniec forum

Umiem czytać. Może zamiast kopiuj/wklej cos własnymi słowami , a najlepiej podpowiedź na postawione pytania ?

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Akurat celowo zacytowałem 33 000 a nie 19-20 000;)

3. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Ajj zapędziłam się :oops: tak fajnie mi się siało do spółdzielni, że z rozpędu mam krokus na polach, ale on dojrzeje dopiero za parę godzin :oops: a kawałek jednego pola, w ogóle za ponad 8 godzin ( nie pytajcie xD) mam rozterki czy zostawić wszystko tak jak jest do 14.00, no może z poślizgiem, zależy jak praca pozwoli. Czy może jednak próbować chociaż jedną łąkę szarłatem obsiać, ale szkoda mi SN na takie akcje, to już wolę SN na eventówce użyć:oops: skłaniam się ku zostawieniu tak jak jest, krokus, aż takiego złego czasu wzrostu w sumie nie ma

4. martunia2808

martunia2808 Czeladnik forum

oki oki... ale czy ktos ma odpowiedzi i pytania z niemieckiego eventu?

5. dirkpitt

dirkpitt Mieszkaniec forum

Cesarzu forum grzeczniej proszę.
    Tak trudno odpowiedzieć i pomóc ? Nie znam tej mechaniki, nie wiem jak bywało wcześniej . Znasz to pomóż. Nie chcesz pomóc to się nie ...........

6. krasnoludek10

Hmmm... Brać czy nie brać podwójnych itemów:p Te plusy kuszą, ale... Czy za taką ilość terrorbadyla się opłaca:sleepy:?

7. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Jak dla mnie jak najbardziej warto wziąć ;).

8. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

ja nie wezmę,mnie się nie opłaca,,no może jeden gdy koło zaskoczy:p

9. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Mistrz forum

U mnie hamaczek. Kij z tymi PNS, najważniejsze rzeczy zdobyte, zostały 4 etapy, w 11 dni spokojnie zrobię komplet na darmozjadach

10. MiszkaM

MiszkaM Wielki mistrz forum

Ale fajne itemy, kolekcjonuję smoki więc do roboty!

11. pbkl

pbkl Generał forum

U mnie tylko glowna wolna, nigdy nie demoluje dzikiej. Tym razem podobnie.
    Nie wiem ja bedzie z czasem, napewno cos podlubie. Jak mi sie spodoba to SNZ uzyje a jak nie to nie i pas :)

12. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Witam wszystkich ja ze względu na pracę porobię ten ivencik co w końcu mam robić nockami w pracy pozdrawiam serdecznie tych robiących i tych odpoczywających

13. grania.

grania. Baron forum

Itemy + mają tylko przez 5 ładunków, potem bez + tylko PD i to co 30h. Ja wezmę pnącze i po jednym itemie, a resztę zobaczę ile wysieję bez spiny.
    Mogliby dać jakiś item przyspieszający o kilka % działanie pnączy, zbieram zawsze rano i raz na jakiś czas te 24h i 48h wyskakują mi poza godzinę zbioru. 8)

14. lidia1963

lidia1963 Analityk forum

ja też coś tam porobie z nudów :)

15. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Wejściówką jest dzika karta która wystarcza na wykonanie jednego z dwóch segmentów gry .Otrzymujesz cztery karty o łącznej wartości 10.Zatrzymujesz się na wybranych przez siebie polach .Ja na początku wykonuję jak najwięcej tych z pytaniami.Odpowiedzi na nie zapewne pojawią się niedługo po starcie eventu ,więc warto zaglądac do watku z odpowiedziami.
    Pod niektórymi nagrodami są również dodatkowe niespodzianki typu 1mln PD lub imprezki,tez warto to ujawniać na forum,bo mogą wtedy skorzystac wszyscy:)

16. krasnoludek10

Iza, a przypomnij mi proszę, w którym dziale jest wątek z odpowiedziami? Bo o impach itp., to chyba normalnie w eventowym:)

17. pbkl

pbkl Generał forum

Nie wiem gdzie jest temat:

pierwsza plansza:
    1 pytanie o obcych - nubloni

W skrzyni VI dodatkowa skrzynia bonusow.

18. Pryku

Pryku Weteran forum

Pojawia sie spokojnie... Ja to tak robilem ze pierwszy dzien i tak zbieralem surowce

19. klonek68

klonek68 Generał forum

U mnie działa tylko pierwsza plansz :cry:nie mogę otworzyć innych

20. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Robię i zobaczymy jak pójdzie :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.