Opinie Planszówkowe szaleństwo

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 8 stycznia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. słowik10470

słowik10470 Aktywny autor

Dlaczego nie mogę uaktywnić rzędu chmur Planszówkowe szaleństwo? Nie moge ustwic żadnego itemu.

krasnoludek10 lubi to.
  2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Na Piccolo zabrakło 10 PK, ale za to wzięte wszystkie tajemniczości oprócz jednej zagrody, cały SNZ i 1 imprezowa wejściówkaxD:cry:xD A za odpowiedzi do pytań wszystkim bardzo dziękuję, ale zwłaszcza Wielebnemu:)

@słowik10470 - itemy te mają +, więc najpierw muszą powędrować na pole.

bogusiania, AngelGina oraz d_anulka lubią to.
  3. klaudiaibartek

klaudiaibartek Młodszy ekspert

No i koniec tego mało uczciwego eventu . Ledwo zdobyte pnacze i to ciążką praca a nie za friko. Zazdrość - tak zazdroszczę tym którym dopisano.................

4. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Generał forum

Zapomniałam dopisać, życzę wam drzewka florenowego :D:inlove::p;)

5. kazak9

kazak9 Mieszkaniec forum

Dołączam do rozczarowanych i mega niezadowolonych , 5000 badyla zostało i 16 GT . Przykro . Tak jak ktos napisał pnacze zdobyte mozolnym dłubaniem , 1200 sn w kosmos .

6. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

W sumie podstawę zgarnęłam
    plus dzięki fuksowi 1 item darmo :p drugi ciężką pracą no a trzeci - no na trzeci brakło ciężkiej pracy ;)xD

Takie cuś przypłynęło [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    innych nowości brak xD

7. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Musisz najpierw wystawić itemy na pole i zebrać żeby straciły "+" albo wystawić i usunąć (ale wtedy stracisz bonusy, a moim zdaniem są fajne). dopiero bez + będzie je można postawić na pnączu.

hapsak89, krasnoludek10 oraz AngelGina lubią to.
  8. AngelGina

AngelGina Generał forum

Teraz, jak miałam w zapasie sporo gwiezdnych talarów, to szybko wymienili ;)

Z tajemiczości nie udało mi się złowić mandarybek, których jeszcze nie mam, z sadzonek na wyspie 2 marule- te miałam i brachychiton xxl z lepszych, reszta tajemniczych farmowych jeszcze w pasku :)

krasnoludek10 lubi to.
  9. krasnoludek10

Ja chyba jestem opóźniony w farmerskim rozwoju, bo nie wiem co to za zagrodaxD:cry:xD

10. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

zagroda dla sumów

agniecha$ i krasnoludek10 lubią to.
  11. krasnoludek10

Dziękuję pięknie:)

12. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękujemy za opinie. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.