Opinie Planszówkowe szaleństwo

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 8 stycznia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

Na 1 części planszy zamku smoczej skały pod polem nr 9 oprócz 1 x Turbo nawóz Zosi dostaje się drugą nagrodę 1 mln PD.

2. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

W zasadzie mogłabym już zakończyć event, co mnie interesowało wykupiłam, piccolo - kwieciste, jednak gram jeszcze, może trafię na coś ciekawego.

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Nareszcie po wielu próbach mam jakieś bonusy:inlove:!!! Szykuje się chyba bezsenna noc albo przynajmniej z nocnym wstawaniemxD:cry:xD

4. stawinoga

stawinoga Hrabia forum

Jakie imię nosi prawa ręka Borstyego? szukam i szukam i oczy mnie już bolą Kto mi pomoże ?

kudlaty147, krasnoludek10 oraz hiacynta lubią to.
  5. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

post #203 tam masz zbiorczy pytania i odpowiedzi i tam znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie.

Szanujmy pracę innych

6. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Dokładnie, wszystko pięknie zebrane w całość.
    Na te pytanie odpowiedź post #203, w 25 podpunkcie- Don Canalio

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Te wylotki to tragedia - dopiero 1077... Ale raczej zdążę - wcześniej myślałem, że potrzeba 3000, ale jednak tylko 1900:D

8. klonek68

klonek68 Ambasador forum

Kupiłem ostatni podwójny itemxD/ jak komuś będzie potrzebny to podeślę/...gram dalej bo kuszą jeszcze punkty sezonowe;) a GT może przejdą na kolejny ewent;)

9. hiacynta

Wasze gaszenie graczy krótką odpowiedzią w poście #203 są odpowiedzi szanujmy pracę innych, nie do końca jest zgodne z prawdą. Zwrócę honor jeżeli w poście #203 jest odpowiedź na pytanie "Od którego poziomu dostępna jest jodła XXL" Na to pytanie są 2 odpowiedzi w poście #215 Od którego poziomu dostępna jest jodła XXL - 54 i Od którego poziomu dostępna jest jodła XXL - od 56, która prawidłowa? Czy też mam zajrzeć do w/w postów.

10. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

a może tak troszkę samodzielosci,wystarczy zajrzeć do FAQ gra i tabela drzewa i drzewa Farma i znajdziesz odpowiedz,niestety ale odpowiedz od poziomu 54 wiadomo,że nie może byc bo ......wyraźnie w Tabeli jest ,że jodła jest od 56 poziomu.
    No najlepiej podać na tacy,właśnie ale od siebie to nic nie chce sie dać tylko w sumie widzę cały czas tych samych Farmerów z tymi samymi pytaniami ,masakra poprostu.

Tak teraz jest bardzo niegrzeczna do Was bo mnie to po prostu wkurza,co dwa posty te same pytania ale poszukać sobie to już nie,po najniższej linii aby tylko do przodu :cry::cry::cry:

11. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Masz rację.Też wydawało mi się,że jak podam na Forum gdzie zajrzeć i przeczytać to będzie OK.Byłam w błędzie i jeszcze oberwałam za podpowiedź.Pomyślałam po co mi to i postanowiłam nie udzielać żadnych informacji. W końcu myślenie nie boli.Ja znajduję jeżeli czegoś szukam ale ja lubię czytać i nie chodzę na skróty.Jeżeli nie daję rady to PT lub MOD-zi na Forum.Pozdrawiam.Tylko spokój może Nas uratować i Meliska może?;);)xD

12. hiacynta

Doceniam to, że potrafisz się przyznać, rzeczywiście jesteś niegrzeczna. Znajdź posty, w których proszę o podpowiedzi, może raz. Poza tym jak Cię to denerwuje nie odpowiadaj. Więcej tracisz czasu na uświadamianie graczy, co, gdzie i jak mają sobie radzić. Kiedyś też byłaś początkująca. Troszeczkę zrozumienia:(

13. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ech, znowu to samo.o_O
    A ja mogę się założyć, że nawet jakby na początku każdej strony tego wątku wisiała tabela z odpowiedziami, i to pisana boldem, to następny pod nią post będzie z pytaniem o zagadkę.:(
    xD:cry:xD

14. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

A jak myślisz
    skąd niby są te odpowiedzi ?
    wiele z nich właśnie z FAQ
    sama nie jestem początkująca a posiłkuję się FAQ :)
    Tym bardziej młody gracz na tym lepiej skorzysta jak sprawdzi samodzielnie co gdzie
    dajmy im szansę się naumieć :p

A ugryzę się ;)xD

15. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Może rzeczywiście nie wszystkie odpowiedzi tam są zawarte, ale większość jest, akurat na tamto pytanie była odpowiedź.
    Poza tym staram się pomóc, jeżeli mogę i w tym przypadku również udzieliłam tej odpowiedzi :)
    Pozdrawiam:)

16. hapsak89

hapsak89 Baron forum

A ja tak przeglądając FAQ i mając na uwadze cyrki z GT itd, mam pytanie do MODów, a w zasadzie nawet o wiele wyżej, bo do twórców czy kto tam o tym decyduje. Jakie są prognozy na realizację zapisu wymiany GT i PK po zakończeniu eventu? Czy znów będzie niespodzianka, że to nam zostanie czy jednak będą wymiany? Szczerze mówiąc, nie mam pewności, patrząc na ostatnie zawirowania

17. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

No i dlatego ja już dawno temu doszłam do wniosku,że nie warto na tym forum pomagać. Ponieważ wielu userom zwyczajnie nie chce się poszukać ,a już sztuka czytania ze zrozumieniem zanika w zastraszającym tempie. I nie Ewo,nie nie jesteś niegrzeczna. Ja cierpliwość straciłabym jeszcze szybciej.
    hapsak89-moja wypowiedź nie dotyczy Twojego postu . :)

18. dana7317

dana7317 Wyjątkowy talent

Pse... pse... pseprasam cy tu biją?

a którędy do toalety ?xD

Wszystkim Zirytowanym proponuje meliski zaparzyć (ja już mam);) a Irytujących powiedzmy Początkujących i tych Nechcemisię

czy Nieumiefarmerów a także Państwaniewiemgdzie zachęcam do twórczych wędrówek po FAQ-GRA dla własnych odkrywczych doznań i
    spokoju na Farmodzielni xD Szanujmy pracę Wszystkich Farmodobroczyńców którzy robią robotę w każdym ewencie:inlove: i czasem im

pomóżmy własną inwencją lub chociaż nie przeszkadzajmy...

a w temacie: itemy wszystkie wykupione pnącze cierpliwie czeka na smoczych lokatorów, sklepik ,,przepaczany''. Nawet pkty sezonowe

brałam choć sezonu nie robie -zawsze to jakieś fanty wpadną .

Na sam koniec jeszcze Piccolino na najwyższej półce zostało i tak łypię na nie -brać nie brać- bo ostatnio kije samobije siejo terror na

mojej faremce.
    Obaczym ... a to ,,cosik'' co zostanie może znów przejdzie tajemniczo na następny ewent 8) albo nie -.-

Badyla w nadmiarze więc z cierpliwością jogina sieje pod te wypadalce aby coś tam skrobnąć jeszcze na kempingu z Miśkiem Słodziakiem
    Szczęśliwi czasu nie ,,liczo'' więc dla Wszystkich pozdrowionka ...Miłego wieczoru i dzionka.;):)

19. hapsak89

hapsak89 Baron forum

Wiem, wiem, widzę ;) Co do Waszego tematu niestety mam podobnie, czasem opada wszystko. Sama dużo pytam, ale też dużo czytam, sama szukam, jakoś wolę naumieć się gdzie co jest niż za każdym razem zawracać ludziom gitarę i pytać po raz enty o to samo. Nawet zdarza mi się pomagać jak coś wiem, ale no ileż można, zwłaszcza, że niestety, ale czytanie ze zrozumieniem jest na tragicznym poziome i to jest smutne po prostu.

O wymiany pytam, bo właśnie zgarnęłam ostatni trzeci item na pnącze. Za dużo nie ugram, bo mi słabo wypadajki lecą. Eventówka tylko na głównej i krokus na dzikiej pod wypadalce, ale idzie to wszystko strasznie opieszale. Niemniej chciałabym wiedzieć czy mam brać ze sklepu ile się da czy może jednak bardziej będzie się opłacało to zostawić. BP zawsze funduje nam rozkminy:p

Ostatnie edytowanie: 13 stycznia 2025
  20. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

ale kogo jak sami twórcy być może nie wiedzą xD

He he
    się zastanawiam czy nasiać dzikiej karty na zaś :pxD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.