Opinie Planszówkowe szaleństwo

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 8 stycznia 2025 o 09:03.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Moguł forum

ooo super, dziękuje ci bardzo za odpowiedz :inlove::inlove:

2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ewo, zgadza się.
    W dziale pytań ogólnych dostałaś indywidualną odpowiedź.
    ------------------------------------------------------------------
    Ale czy tak to powinno wyglądać?
    Żeby gracz dowiedział się o takich zmianach, to ma wertować wątki, czy aby gdzieś tam mod czegoś nie rozjaśnił?
    BP jest od tego jak wiadomo co od czego, żeby takie info podawać w głównym dziale.
    I to w wyczerpującej formie.
    A nie takie partyzanckie (żeby nie powiedzieć szczeniackie) zagrywki.

3. monter52

monter52 Okazjonalny autor

Hejka.
    Po przeczytaniu waszych postów olśniło mnie. Mam już wyjaśnienie tajemniczego wpisu, który pojawił się w środku dzisiejszej nocy . A mianowicie. Do twojego konta dopisano itemy. Ucieszył mnie tajemniczy spóźniony prezent od mikołaja, :pale przed chwilą okazało się,że to były moje własne itemy wyrzucone skryptem z mojego upiornego muzeum.:cry: Uważajmy więc co nocą Bp usuwa skryptami z naszych kont. >:(Obecny ewent jest na poziomie 17 wejściówek ,ale brak wypadajek. Po mału sieję bez dopalaczy, bo koło wyczerpało limit bonusów w poprzednim ewencie. Pozdrawiam.

4. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Ha ,to jest wyższa szkoła jazdy.Na Forum wejdź w Pytania Ogólne a tam jest temat Miasteczkowi Grajkowie Farmeramy i tam znajdziesz odpowiedź.Prawda ,że widoczne?;):pNic tylko szukać.Mistrzostwo świata jeśli chodzi o info na Forum.

5. ggrzess

ggrzess Czeladnik forum

ile soli potrzeba do produkcji langosza ??

hiacynta lubi to.
  6. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Ile mózgowców purpurowych kosztuje skaczący pająk w Sklepie Jacka

hiacynta lubi to.
  7. Kasandra

Kasandra Czeladnik forum

No proszę, dopiero niedawno napisałam w wątku o sezonie, że nie jest fajnie kiedy człowiek chce sobie coś zaplanować w oparciu o poradnik, a musi snuć domysły czy będzie zgadzał się z tym co jest faktycznie w grze, a tu taka jazda po bandzie. :eek:o_O
    Nie wiem nawet jak skomentować to co się tu wydarzyło.
    Cóż, mnie nie zostały żadne GT z poprzedniego eventu, choć mogły, ale skoro miały być wymieniane to poczyniłam zakup. Trudno się mówi, ale żeby zmieniać prawidłowe odpowiedzi na pytania w trakcie trwania eventu? Jeśli ktoś udzielił poprawnej odpowiedzi a nie dostał maxa punktów, to powinien po zmianach mieć te punkty dopisane, tak byłoby uczciwie.
    Mam takie WTF? jak chyba jeszcze w żadnym wydarzeniu do tej pory oraz nieodparte wrażenie, że przed startem padło zdanie:
    " Dobra tam, trudno, puszczamy to tak jak jest, jakoś to będzie, najwyżej się gracze sprują na forum...nie pierwszyzna. Obleci" :cry:

Heh, trzymajcie się tam na tych farmach. :p

Oraz dzięki za wszystkie rozpiski, odpowiedzi i podpowiedzi. Jesteście nieocenieni :inlove:

8. Tiger_Lily

Tiger_Lily Wyjątkowy talent

Powinno być tak jak piszesz, ale niestety karzą pisać do PT i upominać się o swoje -.- to już nie pierwszy taki event, bo w poprzednim tak samo trzeba było robić wycieczki do PT o zeżarte rośliny i wypadajki, których jakoś nie dało się zwrócić skryptem -.-

Niby Farmerama kończy w tym roku 15 lat, a działania i błędy BP są takie jak by dopiero od niedawna uruchomili grę. Jednym słowem - prowizorka.

9. ShaGGy778

ShaGGy778 Książę forum

10

5000

Jeżeli chodzi o sam event komentować chyba nie mam co, bo myślę, że wszystko już zostało powiedziane/napisane... ja również wykorzystywałem talary na siłę, a mógłbym mieć pnącze bez wysiłku. Żart i żenada to chyba noworoczne motta BP. :sleepy:

Ostatnie edytowanie: 10 stycznia 2025 o 22:35
  10. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

odp. 10