plac wiejski

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mila68, 12 października 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mila68

mila68 Aktywny autor

na placu wiejskim próbuję zrobić zlecenie 23 u Alicja Racica, polecenie : zwiększ pojemność magazynu - artykuły zużywalne. Zwiększyłam maksymalną pojemność, używałam na polu i nic polecenie dalej nie wykonane, więc co mam zrobić?

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

W tym zadaniu trzeba osiągnąć 4 poziom powiększenia magazynu. Jest to możliwe od 28 poziomu w Dolinie Szarotek.
    upload_2023-10-12_17-31-9.png

Czy te warunki są u Ciebie spełnione tj. masz co najmniej 28 poziom w Alpach i wykonałaś końcowe powiększenie magazynu (do pojemności 5.000 szt.)?

3. mila68

mila68 Aktywny autor

nie, czyli "stoje" mam 25 poziom, w jednym zadaniu potrzebny poziom 26 a w drugim 28. dziękuję za szybką odpowiedź. pozdrawiam serdecznie , miłej zabawy

4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Niestety, w tych zadaniach trzeba od czasu do czasu trochę "postać", bo poziomy blokują;)
    Bardzo dziękuję i wzajemnie miłej zabawy życzę, a temat w takim razie zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.