plac wiejski - nie zalicza zadania

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kaska860, 7 października 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Na placu wiejskim w 23 zadaniu u Alicji trzeba zwiększyć pojemność magazynu na artykuły zużywalne. Zwiększyłam teraz 2 razy i bardziej się już nie da, a zadania mi nie zaliczyło.
    Czy to błąd w grze ? Czy muszę pisać do PT ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

A masz już 28 poziom? bo ja stoję właśnie na tym zadaniu i widzę, że możliwość powiększenia magazynu będę miała dopiero na 28 poziomie:

mag.png

W tym zadaniu wymagane jest powiększenie magazynu dla Artykułów zużywalnych do 4 poziomu a ten dostępny będzie po osiągnięciu 28. poziomu w dolinie.

Czy to rozwiązuje Twój problem?

3. kaska860

Tylko, że jest napisane, cyt. "Zwiększ pojemność magazynu: Artykuły zużywalne". Nigdzie nie jest napisane, że do maksymalnej pojemności. Ja miałam wcześniej niepowiększony i dopiero teraz zwiększyłam i to dwa razy. Czy nie powinno tego zaliczyć ?

4. SMOD_Atena

kaska860 jest napisane w tabeli z ogłoszenia:

4.png

Jeśli wcześniej nie miałaś tego magazynu powiększonego do poziomu 4, to aby zaliczyć to zadanie musisz powiększyć go teraz do tego poziomu 4.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

kaska860 lubi to.
  5. kaska860

Ok. Dziękuję. Pytań nie mam :)
    To pozostaje poczekać do 28 poziomu.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.