Plac budowy w dzielinicy rzemieślniczej

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika navifarmer, 25 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. navifarmer

navifarmer Młodszy ekspert

Cześć,

Wykupiłem w Wesołym Miasteczku plac budowy w dzielnicy rzemieślniczej.

Ale jak mogę to wykorzystać? Jak kliknę na coś czego nie mam pojawia się tylko opcja do kupienia.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Cześć.

Czy po wykupieniu placu budowy wylogowałeś się i zalogowałeś ponownie do gry ? Jeśli nie to zrób to proszę i spróbuj ponownie kliknąć w wybrany budynek do budowy.

3. grazynaewa1

grazynaewa1 Forumowy żółtodziób

Co zrobić kiedy z konta zniknęło 8000000 sianogroszy? Po dłuższej nieobecności stwierdziłam brak kasy. Jak to się mogło stać.

4. SMOD_Atena

grazynaewa1 sianogrosze same nie znikają. Zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej, tam wszystko zostanie sprawdzone na konsoli systemowej i sprawa się wyjaśni. Tutaj znajdziesz poradnik, jak skontaktować się z PT : >>>klik<<<.
    Na przyszłość otwieraj proszę własny wątek.

5. SMOD_Atena

Autor od momentu zadania pytania nie pojawił się na forum, domyślam się więc, że problem ustąpił i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.