Plażowy warsztat tkacki (zniknięty)

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika d_anulka, 30 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. d_anulka

d_anulka Nadzorca forum

Mam taką sytuację, że warsztat wymieniony w temacie mi się nie wyświetla jak go stawiam na wyspie. Mam odblokowane delfiny, więc mam dostęp. I widzę ten warsztat w pasku. Ale jak go stawiam na wyspie albo na kryształowych wodospadach, to na jego miejscu kręci się kwiatek (już ze dwie godziny tak to wygląda) Co ciekawe, mogę dać paszę, wodę i superpaszę i na podglądzie widzę, że czas produkcji się skraca. Ale nie widzę warsztatu :oops:. Ktoś miał coś podobnego?
    Komputer restartowałam. Ciasteczka wyczyściłam. Korzystam z trzech różnych przeglądarek, wszędzie to samo.
    Mam tylko nadzieję, że jutro dostanę widzialny ręcznik z tej niewidzialnej fabryczki :p

krasnoludek10 lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

d_anulka podejrzewam, że wystąpił jakiś błąd wyświetlania ale z pozycji forum tego nie sprawdzimy. Jeśli na 3 różnych przeglądarkach jest to samo a z innymi grafikami nie ma problemów to zapraszam w celu sprawdzenia konta do PT, zgodnie z poradnikiem: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

krasnoludek10 i draculik34 lubią to.
  3. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Jest jakiś błąd wyświetlania, bo postawiłam u siebie i też się kręci kwiatek.

krasnoludek10 lubi to.
  4. d_anulka

d_anulka Nadzorca forum

Dziękuję za podpowiedź. Jak do jutra nic się nie zmieni, napiszę do PT

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

draculik34 dziękuję za pomoc.

d_anulka bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.
    A ze swojej strony skoro problem jest nie tylko u Ciebie to też przekażę wyżej.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.