pkty nagród sezonowych

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika krystyna65, 17 października 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krystyna65

krystyna65 Książę forum

Serdeczna prośba..robiłam w zleceniach i otrzymałam pkty nagród sezonowych. Co to jest ? i gdzie to szukać?
    pozdrawiam

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

krystyna65, zapoznaj się proszę z >>tym poradnikiem<<. Zdobyte punkty nagród sezonowych automatycznie zamieniają się na nagrody. Ile ich zdobyłaś możesz wywnioskować zaglądając do okna Sezonu (przez ikonkę obok Leśnej polany lub na którejś z łąk). Przy pasku postępu zobaczysz, na którym pułapie jesteś i ile punktów Ci brakuje do przejścia na kolejny pułap. Wymagane punkty na każdy z pułapów wraz z listą nagród znajdziesz w ww. poradniku.

Czy masz jeszcze pytania?

Ostatnie edytowanie: 17 października 2019
  3. krystyna65

krystyna65 Książę forum

Tylko jedno pytanie. gdzie sie można dowiedzieć ile mam punktów...

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Jak wyżej pisałam, nie ma takiej bezpośredniej informacji. Przykładowo:

tak to wygląda u mnie:
    punkty.png

Widać, że jestem na 3 pułapie, czyli zgromadziłam (zgodnie z tabelą nagród) 430 punktów i nie mam jeszcze żadnych punktów na kolejny pułap (stan paska 0/230). Czyli ogółem mam zgromadzone 430 punktów nagród sezonowych.

Czy to wyjaśnia Twoje wątpliwości?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.