Opinie Pizza party

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 8 czerwca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kizi_mizi

kizi_mizi Zaawansowany

Skończyłam niedawno, średnia 226 (szału nie ma;)), mój max to 275 . Ze skrzynek florenowiec (!) i inwazja robali (a tu szał jest xD8)). Fajna mechanika.

2. Adlyn

Adlyn Zaawansowany

Gratuluje florenowca, mnie bardziej interesuje dyniowy prezent on jest bardzo użyteczny.. moja jedna skrzynka stoi i rośnie i zobaczymy co się z tego wykluje.. (oby nie muchołapka, nieumarły skarb albo parasolka w kropki.. - zobaczymy...-.-) :sleepy:

3. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

No i skończone - 93 gry, średnia 236,07 - rosła od pierwszej dziesiątki, takie gry lubię ;)
    A jutro zobaczymy, co dadzą Piccollo :)

4. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

u mnie ze skrzynek nieumarły skarb i kosiarz trawy . Jakoś nie mam szczęścia do fajnych rzeczy z piccolo

5. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

za 50 minut ostatni zbiór i skrzynek piccolo nie będzie. Bez pomagierów z koła ciężko uzbierać taką gigantyczną ilość . Obecny stan to 69 gier a nagrody to 37/14726. Może gdybym kupiła olbrzymi koszyk to może byłaby całość. Na głowę nie upadłam. Gratulacje dla tych co skończyli.

6. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

84 pizze upiekłam,,niestety za mało na skrzynkę ,,tak zostanie ,,żadnych koszykówxD

7. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Moje drugie piccolo dało święto świateł :mad:coraz to gorzej. Liczyłam na coś z +więcej. Jestem niepocieszona-.-

Anetta41, agi31 oraz KsiądzxD lubią to.
  8. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Rzutem na taśmę, ale i tak zamiast policzyć i podlać kilka roślinek na koniec SNZ to i smok by był, ale on i tak słaby pd.
    Event wymagający: 100 kręceń (+1, +100), ze stodoły (+100), 3x Dyniowy, 3 000 SN. Zapasy uszczuplone a co by było jakby ich nie było to hamak albo ledwo 50 gier, fajna ta gra..
    edit: poprzednie dwie skrzynki i te dwie teraz chyba wystawie do leśnej polany bo nie chce mi się myśleć nad ogrodem ozdobnym i się pochwalę :p

9. grania.

grania. Baron forum

No niestety... nie zdążyłam. W sobotę miałam już wszystko wysiane pomogło kilka bonusów z koła, ukręcone ciasto na 100pizz, 30 kilka pizz ułozonych, ale wyjeżdżałam na dłuższy weekend bez neta. Wróciłam dzisiaj, do kompa dorwałam się 21:50, więc niestety wiedziałam, że wszystkiego nie ułożę. Na szczęście doszłam do pnącza i itemów, pikolaki przeszły koło nosa. 40 ciast do kosza. :cry:

10. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Nie mogę na pnączu znaleźć rzędu chmur z tego eventu żeby postawić itemy. Wszystkie zadania zrobione, itemy zdobyte.

11. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Ja bardzo chętnie przygarnęłabym takie święto :)
    Dotarłam tylko do 1 Piccolo , zobaczymy co z niego będzie .

hiacynta, miwi45 oraz KsiądzxD lubią to.
  12. klonek68

klonek68 Generał forum

Moje Piccolo dał 2 x cylinder więc florków przybędzie 320 jak dobrze liczę xDxDxDxDxD

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wybierz widoczność wszystkich rzędów czyli ikonę Cudownego pnącza po lewej stronie a w wyszukiwarce wpisz np. Pizza :)

hiacynta lubi to.
  14. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

A więc wszystko przed Tobą, piccolo masz jeszcze nie otwarte, może tam będzie takie święto. Interesujące są PD, zawartość skrzynki już nie koniecznie. Trzymam kciuki:)

MaraAcoma lubi to.
  15. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Gdzie znajdę taką wyszukiwarkę gałęzi z pnącza?

16. marynia53

marynia53 Cesarz forum

na górze jest lupa i w nią kliknij.

17. SMOD_Atena

W lewym górnym rogu znajdziemy Chmurkowego Pomocnika, czyli kombajn na Cudowne Pnącze oraz wyszukiwarkę. Po kliknięciu w nią możemy wpisać fragment nazwy, a rząd zostanie odnaleziony:

18. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Piccollo dało dyniowy prezent :inlove: i kumpla niedźwiedzia (nie tęskniłem za takim kumplem, więc już siedzi w pasku :p)

morellaa lubi to.
  19. SMOD_Atena

Event już dawno za nami. Dziękujemy za opinie, temat zamykam i archiwizuję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.