Opinie Pizza party

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 8 czerwca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jakacper78

jakacper78 Mieszkaniec forum

Witam a ja może doczłapię do 60 gier i koniec, z prawej strony może do 32 poziomu 8)

Anetta41, hiacynta oraz draculik34 lubią to.
  2. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

pnącze jest a druga strona to 31/11249. Na całość nie liczę. 53 gry rozegrane.

3. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Skończone, z Piccolo rewelacji nie było: chomicza i kumpel niedźwiedź.

4. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Miałam w pasku 1 cudowną skrzynkę. Doszły dwie z eventu i w związku z tym mam 1 wieczne poszukiwanie skarbów, 1 kwiecistą melodię i 1 dyniowy prezent. Nie wiem ,które z paska a ktore z eventu ale jestem zadowolona

5. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

event skończony ,ze skrzynek prawie florenowiec hihihih iluzjonista i muchołapka :)

6. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

67 gierek,:),może 70-kilka jeszcze upiekę,,do skrzynek i tak daleko:cry:,,,nic to

7. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Ewent skonczony a drzewka florenowe beda jutro rano.

8. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

99 gier i skończone.
    Drzewka florenowego nie było, ale na pocieszenie cylinder iluzjonisty i tańczący z liśćmi.

9. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Powoli do celu, chyba zdążę ;)
    Po 70 grach - 231,87
    Po 80 grach - 234,96

Jeśli średnia się utrzyma będę potrzebował 94 gry ;)

10. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Wczoraj skończyłam, mniej więcej dobę przed końcem ewentu, 101 gier musiałam zrobić, wiec średnią nie ma co się chwalić (219,06).
    Na zrobienie zużyłam dwa plus jeden, 100% do stodoły z paska i prezent dyniowy, SN tylko na rozsiew, a moje florenowce jeszcze w pasku dojrzewają.;)xD

11. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Koniec:D

event.PNG
    Jedno Piccolo dało Kosiarza trawy, drugie do jutra pozostanie zagadką:)

12. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Uf... skończyłam. Skrzynki w pasku, poczekam aż leśna będzie wolna bo teraz totalna demolka przez te eventy. Miłego dnia..

13. kamder

kamder Hrabia forum

Zrobione :)
    Ze skrzynek wyleciało kwieciste melodie oraz parasolka w kropki :)

14. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Przedostatni raport ;)
    po 90 grach - średnia 235,02 - więc jeszcze ciut wzrosła.
    W zapasie jeszcze 5 gier, ale skończyły się łopaty, więc jeszcze sobie zaczekam ;)

15. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

79 pizz upiekłam,udekorowałam,oddałam,,:(skrzynkę piccolo mam w zasięgu wzroku:p,,nic to

16. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Event ukończony, jedno piccolo dało bukiet kwiatów, drugie jeszcze jest sekretem, mam nadzieję, że będzie coś ciekawszego, i nie koniecznie florenowiec;)

17. rysio

rysio Półbóstwo forum

nie skonczylem calosci - dojechalem do poziomu 43 / 86 * pizza ze srednia 217,44, a wiec picollo nie dla mnie

Ostatnie edytowanie: 15 czerwca 2021
  18. ewanta

ewanta Komandor forum

95 gier i 21959 pkt- ze piccolo- bajkowe źródło, druga dojrzewa

19. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Z potencjalnych drzewek florenowych wyszly kwieciste melodie 2x tanczacy z liscmi i na oslode parasolka (2 skrzynki byly z poprzedniego ewentu)

20. magros

magros Nadzorca forum

Witam a ja na koniec dopiero zaskoczylam ja zdobywac punkty ale to za pozno i skrzynek nie bedzie

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.