piora papuzie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Lunari78, 2 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lunari78

Lunari78 Komisarz forum

Kiedy zbierałam z pól dostałam powiadomienie że dostalam 3 pióra papuzie pierwszy raz mi się coś takiego pokazało dlaczego ?

2. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Być może był to prezent od Franka za codzienne zalogowanie.
    Więcej informacji możesz uzyskać w PT :)

3. ksmyk

ksmyk Zaawansowany

??? na pewno zbierałaś tylko z pól? Bo to raczej mało prawdopodobne... Papuzie pióra można zebrać z Papugowca albo z fabryczki papug.
    Może to był jakiś chwilowy błąd systemu ... tym lepiej - bo na Twoją korzyść.
    Nie wiem, na którym poziomie jesteś ale mi do 90 poziomu nie zdarzyło się dostać papuzich piór ani innego produktu z jakiejkolwiek fabryczki od Franka.

4. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dobry wieczór :)
    To okienko o otrzymaniu 3 x papuzie pióra, to mogło być powiadomienie o zwrocie niesprzedanego towaru na targu.
    A że było to podczas zbiorów (czysty przypadek) .... Autor mogł nie przeczytać dokładnie całego powiadomienia .....a tylko to, że otrzymał te 3 pióra.

Ja też nigdy od Franka, nie dostałam produktu jako prezentu.....przynajmniej tego nie pamiętam:oops:
    Sądzę więc, że nie o prezent tu chodzi.....chociaż nie można wykluczyć na 100 %, że nie był to prezent od Franka, tak jak napisała BA_Izolda.
    Miłego wieczorku życzę :)

Ostatnie edytowanie: 2 czerwca 2015
  5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Graczom bardzo dziękuję za pomoc. :)

Lunari78, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

6. Lunari78

Lunari78 Komisarz forum

nie ale też mi się wydaje że to był błąd:)

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z pozycji forum nie mamy możliwości aby to sprawdzić i jeśli nurtują Cię jakieś wątpliwości,napisz proszę do Pomocy Technicznej : >>>klik<<<.Tam uzyskasz informacje,a tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.