pietruchin48

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by pietruchin48, Nov 3, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

dzień dobry :) dziekuje za kawusię pyszna była :)Ewuś będzie ci brakować wnusi od rana :) tak sie zaczytałam i rozchachałam że kasze i garnek spaliłam :(dobrze że nie ma barana:p ale swąd jeszcze w mieszkaniu siedzi :wuerg: a co ja powiem jak zobaczy że nie ma ulubionego jego garnka :cry: miłego dnia wszystkim życzę :D

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Hej Danusiu :) Ja mam 15 min przez lasek do syna , to jak rzut beretem .:)
    Baranowi powiedz , że rozwolnienie miałaś i garnek się przypalił , wziełaś stoperan i przeszło . :)

3. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

:D:D:Doj to bliziutko :) pedze do sklepu po garnek może sie nie zorientuje :D poszukam takiego samego :D baran prędzej by uwierzył w zatwardzenie xDxD

4. xBabciaEwa

To pędz , :) no można i tak :)

5. marzena5275

marzena5275 Chodząca legenda forum

to będziemy się nocą po forum chodzić:)
    powiedz że to wina gazu,mocniej palił niż zwykle;)

ale

to do później, bo jeszcze wyciągnę wszystko z oazy przed bbxD

6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja do 20 lipca znoszę małe dzieło twórcy, które ma pełno energii od samego rana do prawie, że samej nocy :p Tylko bajki chce na Youtube i czasem ktoś nie dostanie prezentuxD Sorka :( Ale będzie mi tej małej dziewczynki pełnej energii brakować u babci:cry: Co nie zmienia faktu, że wakacje są mi do niczego niepotrzebne moim zdaniem, bo i tak się nudzę-.- Ale przynajmniej wtedy jest chwila na poważną farmerkęxD

7. marzena5275

jak tam piłkarski event u Was?
    powymieniałam roślinki na piłki,ale kopać mi się nie chce:)

włożyłam kilka ślimaków do oazy, żeby zobaczyć jak będą przeskakiwać, ale jeszcze godzinę muszę czekać, myslałam że wrócę później i nie dawałam perfum, a teraz dodać mi perfum nie chceo_O,no trudno poczekam:)

8. krasnoludek10

Lepiej nie pytaj. Z 18 oaz podstawowych ślimaków tylko 7 niebieskich, a reszta to zwroty i zielone-.-

9. marzena5275

a niebieskie to które w kolejności?,nie chce mi się iść sprawdzać:)
    jak będą słabe przeskoki to odpuszczę sobie ślimaczyska, resztę zwierza poklonuje :)

10. krasnoludek10

te po zielonych

11. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Mi całkiem fajnie poprzeskakiwały:) Zostały jeszcze końcowe zadania w ślimakach:) I strzelam trochę, ale strasznie mi się nie chce:D Codziennie po trochu będę strzelać:)

12. marzena5275

za jakieś5minut będę wiedziała co u moich ślimaków słychąć
    chyba tez rozłożę na raty strzelanie
    jak tam na stażu?

13. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Całkiem dobrze;) Dziś mało do roboty było i musiałam rozciągać robotę, ale od poniedziałku ma być nowa pracownica i mam się przyglądać i przysłuchiwać co i jak się robi:) Mimo, że wstaje o 6:55 to cieszę się, że dziś jest piąteczek, a jutro sobota i będę mogła pospać:D

14. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

Dobry wieczór:)
    Wpakowałam ślimaki do oazy, niech się tam udziwniają kosmity.;) Czekać nie będę. Mają 5h, może coś ciekawego wymiksują.
    A jak nie, to poszczuję je Marzenką;)xD
    Majonezu mi zabrakło i sera żółtego, to meczyka dziś nie będzie. Miałam mnóstwo goździka, róż i cebuli.
    A nie mamo_O Zdaje się, że przehandlowałam:cry: a tak by się teraz przydały.:(
    :);)

15. xBabciaEwa

Strasznie mnie zmęczyły te ewenty .
    Piłkarski - kupowanie piłek i mecze .:sleepy: Oczopląsu wnet dostałam .:)
    Kosmiczne ślimaki nie chciały się klonować :( Ale ja uparta jestem i kosmici nie będą mną rządzić :sleepy:
    W końcu wylazły żółte , pnącze odpalone , a ja odpoczywam do następnego ewentu .:D

16. waderówek

:D Oj tam Ewcia! Nie daj życiu się;)

[​IMG] :D

17. xBabciaEwa

Jestem strasznie zmęczona i idę spać i mówię dobranoc i do jutra , pa .[​IMG]

18. waderówek

Też jestem zmęczona, niestety coraz bardziej:(. Ale piątkowego wieczoru mi zal i chciałabym zatrzymać go jak najdłużej:)
    Sobota też jest w porządku. A niedziela......to pani do bani:D

19. krasnoludek10

Różowy mam nadzieję ślimak dziś skończyć, a na jutro zostanie tylko żółtek:sleepy: Rozegram trochę meczyków dla SP i dobranoc powiem:sleepy:

20. waderówek