pietruchin48

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika pietruchin48, 3 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Esterka23

Esterka23 Chodząca legenda forum

Ja klonowania myszek nie robie bo mi to nie wychodzi.:) Chyba cos zle robie

2. pietruchin48

pietruchin48 Chodząca legenda forum

I tu się z Tobą zgadzam Ewo ! Takie miejsce jak to ewidentnie ma służyć relaksowi , czasem troszkę nauki i wiedzy , wymiany doswiadczeń i opowieści
    Ja do poprzedniego BB wrzucałem najpierw dwa stworzenia z wyższego poziomu potem dwa podstawowe . Ale ostatnio podejrzałem screeny innych graczy i większość do klonowania wrzuca tylko jednego lepszego stwora tak jak Ty :) też tak zrobiłem teraz i efekty są podobne ale ewentualne straty mniejsze :) Na niskich poziomach może to przypadek ale sympatyczne klonki miałem wstawiając tak : pierwszy podstawowy potem wyższy potem dwa podstawowe :) ale jednak co by nie gadać po zmianach w wyglądzie oazy efektowne przeskoki to rzadkość

3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Mi też nie wychodzi , dałam sobie spokój , a ludziom takie cuda wychodzą , że aż żal . Nigdy nie miałam szczęścia w oazach , najlepsze wyniki mam z podstawowych , ot co . :music: Ja nie lubie kłótni , nieporozumień , zawsze można się dogadać .

Trzeba tylko chcieć . :) Szkoda życia na takie pierdoły . :)

4. Esterka23

ja daje 3 myszki podstawowe i na koncu z wyższych i jak one sie zrobia to ta z wyższym wskakuje na 3miejsce a podstawowa myszka na ostatnie.I tak kilkanascie razy mi wskoczylo.:(

5. xBabciaEwa

Bo tak jest i nie ma w tym nic złego .

6. marzena5275

marzena5275 Chodząca legenda forum

Ja się przyznam się że też to gdzieś przeczytałam już dawno temu ale dopiero dziś próbowałam

Esterko spróbuj dać
    np
    zwykłą mysz, jakąś wyższą , i 2x zwykłe( podobno to najlepsza kombinacja, ale ja gwarancji nie daje)

a jak pokazuje w wynikach to Ewa ni napisała że zawsze inaczej pokazuje niż wkładasz

7. xBabciaEwa

Czytałam o tym , że u każdego wygląda to inaczej . Każdy musi sam dojść do tego, gdzie wsadzić i jakie zwierzaki , żeby wyszły te wysokie . Ale to wymaga dużo zwierza i sp , a przede wszystkim prób .

8. Esterka23

popróbuje może beda przeskoki:)

9. marzena5275

A czy ja mogę się czymś pochwalić?

10. xBabciaEwa

Chwal się , czekamy .

11. marzena5275

Nie chciałaby na chwalipiętę wyjść
    moja pierwsza własnoręczniexD zbudowana różowa zagroda

12. xBabciaEwa

[​IMG] Super Marzenko. szczere gratulacje , też chciałam , ale na tym się skończyło . Fajnie , że tobie wyszło . :inlove::inlove::inlove::inlove:

Ostatnie edytowanie: 27 lutego 2016
  13. marzena5275

Dziękuje Ewuniu
    Tobie też się uda zbudować trzymam kciuki

14. pietruchin48

O wow szacuneczek Marzenko :) Ja nie mam jeszcze żadnej i nie prędko się dorobię :) powiedz czy cos dokupiłaś czy wszystko wyhodowane osobiście :)?

15. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Dobry wieczór :)
    czytam ze fajne przeskoki macie w klonowaniu

marzena5275

Ślicznie gratuluje różowej zagródki ,ja już nie bawię się dziś w klonowanie ,,to nie mój dzień:sleepy:

16. xBabciaEwa

Ja wszystkie różowe zagrody wydałam , miałam z TS i jedną z zupy - misji . Chciałam zbudować sama, ale to ciężki temat . :oops:

17. marzena5275

prawie cały event zrobiłam kupnymi myszami
    kupiłam 12 muszkieterów(ale o tym pisałam)
    dziś jeszcze dokupiłam 4 ( trafiłam po 700 000 to wziełam)
    ze zwykłych wsadów nic mi nie wychodziło, dopiero jak po miksowałam to co pokazałam na screenach to mogłam sobie zbudować
    dziękuje Basiu,jak pisałam to mój pierwszy raz

miałam rózowe indyki z ts ale zamieniłam na coś
    teraz mam jeszcze owce z ts
    i pierwszą własną

18. pietruchin48

Hm..... jedną myszę potrzebną do różowych mam ..... podpuszczasz mnie normalistycznie Marzenko

19. xBabciaEwa

Szkoda że nie można przesyłać , to byś miał 2 .

20. marzena5275

szkoda że nie macie mojego targu
    jeszcze jedną mam w zapasie
    normalistycznie:DxD