pietruchin48

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika pietruchin48, 3 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Gratulacje (chciałbym krzyknąć, ale na forum nie mogę) :D :D :D A mój pies na starość zdurniał, bo raz chce się bawić wieczorem a w dzień śpi, potrafi narobić na środku pokoju ze złości, nie da się go zwalić z łóżka a jak mu wsypuję karmę i potem idę "zaklajstrować" opakowanie tym czymś od Cini Minis, to zaraz przylatuje i chce ugryźć... Dobrze, że z wodą tak nie robi. Albo to z tęsknoty za Panią, którą w ciągu 8 miesięcy widział tylko przez miesiąc...

2. tigre

tigre Fanatyk forum

Oj to i ja bardzo gratuluję choć z opóźnieniem :) zacny poziom Ci stuknął :) :) :)

3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dziękuję . xD

4. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

dobry [​IMG]

Od takiego jednego Ciernika znacie ;) taaaką sówkę [​IMG]dostałam że aż mnie połaskotało tu i ówdzie :p;)
    nadal łaskocze ;)

5. pietruchin48

pietruchin48 Chodząca legenda forum

Już nie raz i nie dwa mówiłem ze on to taki bardziej "usmiechniety" inaczej
    Sporo wysiałem jeszcze wiecej do wysiania zostało o wypadajkach nie wspomnę :)
    Jutro dzionek znowu wylata z eventu więc będzie trudno o drzewko z marzeń ale jeszcze próbuję :)
    A jak Wam idzie potyczka o darmowego florka ?
    Jutro nad wodę choc prognozy mało wiosenne ale co tam tyle było oczekiwań więc każda chwila z wędką cenna jak florenowe drzewko :)

6. krasnoludek10

Nawet nie pytaj... Wylotek 1000 a mimozy ledwo 3000, bo żadnych bonusów nie mam i jak na złość nie chcą wpaść:cry:

marzena5275 i dantic3 lubią to.
  7. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Nie znam typa, do mnie boi się pisać :p
    Więc tylko Ty masz względy :p
    Deszcz leje strasznie, dopłynąłeś do domu?:oops:
    A może w szuwarach Marzenki szukasz :D

Opętały mnie ostatnio te dźwięki :inlove:

Dobry:)

8. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

niby znam ;)ale milczy boi sie mnie :pciebie chyba lubi :Di to bardzo :)
    daleka droga:( nie kazdy moze go mieć ja juz o nim zapomniałam:pgupie to jest tyle wysiłku na marne:mad:ani w połowie nie jestem :(a tak tyram jak osioł :(:cry:

i po co mi to potrzebne szkoda ze dziś lało polezałabym sobie na leżaczku ;):p
    fajna :)ja bardzo lubie skrzypeczki pusciabym ale nie chce powtarzć ;)
    ale puszcze cos na uspokojenie ;)do podusi

dobry wieczór i dobranoc

Ostatnie edytowanie: 30 maja 2020
  9. krasnoludek10

Ja dopiero dzisiaj kupiłem myszkę i zacząłem gry na poważnie a w nich myszka wariuje, więc mnie nikt nie pobijexD

dobry wieczór i dobranoc

marzena5275 i dantic3 lubią to.
  10. pietruchin48

To i lepiej nie masz czego żałować .
    Dobrze powiedziane :)
    Dopłynąłem . Właśnie przed chwilą dopiero pochowałem przemoczone graty . Za to połowiłem fajnych rybek i wypad zaliczam do tych super udanych . Zabrakło jak zawsze troszkę rozsądku i pół godzinki by nas nie dopadła ulewa :)
    Nic to nie pierwszy i nie ostatni raz :)
    Marzenka sama obiecała się odnalezć i po cichu na to liczę :)
    Gdzieś tam za ścianką u Eli świętują florenowe drzewka a ja walczę od świtu i coraz bardziej mam wrażenie że choc jedno takie drzewko stanie na mojej farmie . Rano szukanie szło całkiem sprawnie teraz ciut trudniej ale daję radę . Niestety wciąz brakuje jeszcze parę tysi roslinki i milion wypadajek .
    Ech jeszcze próbuję :)

11. agniecha$

próbuj próbuj aż do skutku

w slotach sekundowy krokus i do dzieła
    będę Twoją motywacją :p
    chwalę się [​IMG]

mnie pomógł kopniak od Eli ;)xD

dobry

12. pietruchin48

Brawo Aga :)
    Pewnie już skonczyłas i patrzysz jak rosna pieniądze :)
    hm moja motywacja z wywalonym ozorkiemxDtylko że gdzieś przepadła i zmotywuje mnie dalej po evencie xD
    Wczoraj i teraz wojowałem na cierniku i zostały mi tam cztery gierki do końca . Około północy zbiory i powinno wystarczyć .
    Gorzej na pietruchinie . Tu jeszcze około 40 gierek do konca . Za kilka minut będę mógł uruchomić właściwe bonusy w szklarni i wyprodukować brakujące wypadajki . I znowu szukanie szukanie szukanie i walka z opadającymi powiekami :)
    Chyba jeszcze nigdy tak ciężko nie pracowałem na farmie jak w tym evencie . Na dodatek by adrenalina nie spadała mój operator kablówki cos gdzieś grzebie i co chwilkę pada internet . Gdyby teraz się zawalił całkiem to bedzie to najprawdziwszy chichot losu . Tydzień harówki by na koniec przegrać nie z własnej winy .

13. agniecha$

uff
    no jesteś w końcu no [​IMG]

e nie przepadła
    jak już się przyczepi to aż strach ;)
    dzięki :)
    to magia krokusa pomogła

a mi mówili że pieniądze nie rosną na drzewie ;) a jednak xD
    i super [​IMG]
    oj to nie dobrze
    sporo gierek
    ale motywacja będzie Cię wspierać :D wkurzać :p męczyć ;)
    bez obaw xD

oj tam szukanie , phi ;)
    złote rybki potrafisz złowić to i wszystkie fanty z dużym zapasem czasowym wyłowisz ;):D
    no i ćwicz F5

no to do dzieła
    niech moc będzie z Tobą [​IMG]

dobry wieczór :)

14. pietruchin48

Łeeeeeeee ledwie na oczy widzę !
    Zrobiłem ciurkiem 35 gierek . 34 razy maksik za 135pkt i raz ... 84 bo usnąłem chyba xD
    Zostało 400 małych punkcików więc na trzy podejścia powinno się udać .
    Co ciekawe dziś najtrudniej mi się szukało na planszy na której gram 3 dzionek .
    Fajna jest ta opcja z F5 :).
    Około2000 SN na każdej z farm kosztował ten evencik i 16 florków na cierniku :)
    Ciekawostka jest taka że mam ulepszenia do wielkich drzew których nie posiadam :)
    Teraz jeszcze trzy godzinki cierpliwości . Za trzy godzinki zbiory i ostatnie gierki .
    Ufff chyba nie będe teraz siał przez tydzień!

15. agniecha$

łap [​IMG]

oj ale jak to nie robiłeś eventu gdy one były do zdobycia
    nie ładnie panie Lwie

ale możesz zrobić misje :pxD

eh trzy godzinki to jak wieczność ;)

16. pietruchin48

Mam na jednej farmie 3 na drugiej 4 wielkie drzewa ale przydało mi sie tylko jedno ulepszenie bo na pozostałych mam je od poczatku :)
    faktycznie w tej sytuacji to wieczność ale już mi szkoda zielonych kropelek na krokusy :)
    Mała zagadka :)
    Co to za stworek którego zażyczył sobie od babci najstarszy z moich wnuczków :)?

17. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Patyczak :D

Dobry wieczór :)

18. pietruchin48

Czy ja wiem może w pewnym sensie tak :)
    Ale przede wszystkim to postać z bardzo znanej powieści i filmu i chciałbym byście odgadli jak się tam własnie nazywa :)
    Witaj Madziu :)

agucha31, marzena5275 oraz dantic3 lubią to.
  19. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Wychodzi na to, że bardzo bym chciała mieć patyczaka ;)

20. agniecha$

chyba Nieśmiałek

no i jak i jak
    pewnie florenowce już masz

dobry dzień :)