pietruchin48

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika pietruchin48, 3 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Ech myślałam że bede bardziej stanowcza ale niestety jak widać niestety uległam i dałam sie przekonać do zmiany decyzji

2. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

:D
    To sztuka mądrych ludzi......umieć wycofać się ze swoich decyzji:)
    Naprawdę:) A to pewnie sama wiesz:)
    A przede wszystkim pośpiech jest złym doradcą:), a emocje złośliwym chochlikiem;)
    Cieszę się:inlove:

3. agucha31

Wiesz czasem te emocje prowadzą do pochopnych decyzji ale czasem to wychodzi na plus i myślę ze jak bym nie dała sie przekonać to z czasem wyszłoby to na plus, fakt nie ukrywam ze zal by było i wiele osób by brakowało, no ale dałoby sie przyzwyczaić

4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Ależ po co przyzwyczajać się do braku kogoś i żalu?

5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dobry wieczór.

O ile poradniki do poprzednich eventów cokolwiek rozumiałem, o tyle tego do Halloween nie rozumiem wcale, z resztą tych wypieków też nie - mam siać do oporuo_O ???

Dobranoc, bo padam na twarz pomimo tego, że o 20 poszedłem spać i wstałem tylko po to, aby wyjść z psem i się przebrać w piżamę. Także wybaczcie mi proszę, ale jestem zbyt zmęczony, aby czytać wątek od momentu gdzie ostatnio skończyłem. Zapewne gdybym pracował, to byłoby jeszcze gorzej a cały czas rozglądam się za pracą dla młodzieży - nawet wbijaniem danych do Excela, bo wszystko jest do wyuczenia (te wszystkie serie danych i nowsze rzeczy, których raczej w gimnazjum nie było, bo w liceum nic nowego nie,było na rozszerzeniu niestety).

cypiswp, dantic3 oraz waderówek lubią to.
  6. agucha31

Wiesz często w życiu podejmujemy jakieś decyzje i choć nam czegoś jest zal to trzymamy sie wcześniej podjętego :) Jakby nagle gra przestała istnieć tak samo byłby żal ale każdy by sie przyzwyczaił z czasem że jej nie ma, tak samo jest z odejściem, jest zal , jest wspomnienie ale można sie przyzwyczaić

7. waderówek

nigdy nie przewidzisz czy in plus czy in minus
    Na pewno nie warto podejmować decyzji pod wpływem emocji. Nigdy! Przenigdy!

No właśnie!
    Po co się przyzwyczajać, skoro można się nie odzwyczajać:D

xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD
    To jaką ty masz pidżamę, że tyle wysiłku wymaga;)
    Czyli jak wstajesz, przebierasz się w pidżamę?xD
    Co do pracy dla młodzieży, to, szczególnie w stolicy, jest jej sporo.
    Nie rozglądaj się tylko składaj CV:D i pukaj do drzwi:D

Ostatnie edytowanie: 4 października 2018
  8. agucha31

No to że sie nie przewidzi to fakt, z czasem by sie okazało :)

9. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

10. waderówek

Marchewka jest :D
    Dzień dobry:D

11. dantic3

no o to mi chodziło :D:D nie wiem co mam ukrecić w młynie

12. waderówek

Robimy event czy czekamy na rekompensatę?;)
    Pierwszy raz od dawna mam obawę, że nie urobię na jajo-.-
    Mam 1000 eventówki i 44 fiolki:cry:
    Flakonów 500 i tylko to mnie uspokaja.
    Ale muszę nasiać jeszcze ponad 18 tys eventówki:cry:

13. dantic3

chyba poczekamy
    ewentówki 3000 fiolki 129 flakonów 209 :pna jajo nie urobie na pewno -.-

14. agucha31

Bry
    Milutkiego dzionka wpadłam życzyć :)

15. pietruchin48

pietruchin48 Chodząca legenda forum

Ja dzis sobie na trening polazłem o poranku przed jutrzejszymi zawodamizamkniecia kolejnego sezonu .
    Bladziutko to wypadło :)
    Ja juz jakiś czas temu wypadłem z tej akurat dyscypliny wędkarstwa więc sie nie napinam i podchodze co będzie to będzie :)
    Jestem na 6 miejscu w generalce za cały sezon i utrzymanie tej lokaty by było fajne :)
    Wszystko powyzej to sukces , ponizej jakis tam leciutki ale do przełknięcia niedosyt :)
    Nakreciła mnie Aga swoim odejściem i powrotem :)
    Zachowała się super i za to szacunek . :)
    Ja wiem że mi jest łatwiej niż wielu innym graczom połykac kluchy rozgoryczenia .
    Wrecz jak pijawa jak teraz tylko na tym korzystam :oops:
    No bo nim zaczałem rozkminiać czego chce ode mnie jakas królewna już było po zawodach a ja psim swędem przytuliłem rekompensatkę :)
    Tymczasem gracze którym bardziej zależy na wynikach w grze mogli stracic całkiem sporo i słusznie poczuc sie oszukanymi .
    Pewnie znaleźli by się tacy którzy w złości wbili by sie w gąszcze i zamilkli bez słowa .
    Aga wyraziła swój bunt , podziekowała wszystkim za wspólna zabawę i chwała jej za to :)
    Tak właśnie powinien zrobic każdy z nas gdy bedzie miał dosyc !
    Ja do dziś rozmyślam w czym zawiniłem fantastycznym sąsiadom którzy zamilkili bez słowa ?:oops:
    Czy była w tym moja zasługa ?
    Moze mieli dosyc takich bezmyslnych plociuchów jak ja ?
    Moze wysysałerm z nich nieswiadomie to co dobre w zamian zalewając czarna nalewką ?
    Przecież dwa zdanka jak zrobiłato Aga to naprawdę niewiele a załatwia i mówi wszystko :)
    Tym bardziej fajnie że przemyslałaś i wróciłaś Dziewczyno :)
    Usmiechnij sie i pomyśl : przynajmniej ta pijawka z Bielan nie wiedząc nawet za co dostała i dżemu , i kase i kombajna i pasze i sam nie wiem co jeszcze xD.
    Jeszcze ten weekend i macie odpoczynek od łowienia w tej chatce :)
    Jutro trzymajcie kciuki ale głównie za to by rozumu nie zabrakło po zawodach a ja jak bede w stanie opowiem Wam jak było nawet jeśli na to nie czekacie !xD
    Dzię rano gdy dotarłem na trening nad nasza foskę widziałem baaaardzo dziwne zwierzę ???
    Szare umaszczenie jak Kłapouchy od Puchatka , dziwnie okragłe spore uszy , wielkości podwójnego kota .
    Chciałem cudaczkowi zrobić fotkę ale był po drugiej stronie i gdy tylko spróbowałem podejść blizej czmychnął za trzciny .
    Mam kilka lat i myślałem że znam się na krajowej faunie a tymczasem ...... kicha xD
    Za to na podwieczorek nie będzie kichy bo znalazłem dwie ogromne zdrowe kanie i za chwilę będzie ulubiony schabowy grzybowy
    mniam mrrrr lubię to :inlove:

16. agucha31

Piotrze, dziękuje za miłe słowa, co do odejścia to wiesz zbyt wiele chwil było wspólnych na forum aby tak odejść bez wyjaśnienia a co do powrotu no cóż myślałam że bede bardziej twarda i stanowcza ale jak widać sama siebie nie znam bo dałam sie przekonać, choć postanowienie było nie wracać.
    A tak na marginesie to nie zapomnij jutro pomocnika na te rybki zabrać, ćwiczy cały czas jak widać :)

17. krasnoludek10

No przeca pukałem do mailowych drzwi Cinema City i mnie nie chcielixD Jakieś rady na eventy 2, których wcale nie kumam:p ???

cypiswp i dantic3 lubią to.
  18. pietruchin48

Jeden był już na treningu dzisiaj ze mną :)
    Jestem winiarzem :)
    Na farmie :)
    W domku juz nie produkuję winka bo nie było komu go pić a loszek jest pelny :)
    Smacznego i snow jak dobre wino :)

19. krasnoludek10

Mam nadzieję Piotrze, że nie życzysz mi kaca ranoxD

A ja nie wiem kim będę na wyspie, ale niedługo się przekonam:p

EDIT: No i zostałem nadzorcą saliny (czegoo_OxD:cry:???)

Ostatnie edytowanie: 6 października 2018
    cypiswp, dantic3 oraz agucha31 lubią to.
  20. pietruchin48

No i dobra !!!
    Bede sie chwalił bo mam czym !!!
    Dzis na drugim miejscu !!!
    Nie było pucharków bo nagrodami dzis były taloniki i za drugie miejsce zgarnałem ja ale to pryszcz xDxDxD
    Zapewne jeszcze przyjdzie dosyc długo poczekac na oficjalne wyniki ale dziś wszystko potoczyło się idealnie co do punktu dla mnie :)
    Klasyfikacja za cały sezon przed dzisiejszymi zawodami
    Michał 71 pkt , Roman 74 , Karol 74 , Przemek 76 , ja 77 , Bobo 79 . Kazik 81 pozostali daleko bez szans na podium ale ta 7 realna choc teoretycznie pierwsza 4 powinna powalczyć o trzy miejsca na pudle i co ...........?
    Michał wygrywa dziś i ma razem 72pkt jest mistrzem bezapelacyjnie !
    Ale dalej to już jakies zrządzenie losu xDxDxD
    Jestem dziś 2 mam 79 razem
    Roman 7 ma 81
    Karol 6 ma 80
    Przemo teoretycznie najmocniejszy w spławiku jest dziś 4 ma 80
    Bobo daaaaleko bez komentarza
    Kazik 5 ma 86 nie ma wpływu na czołówkę
    więc ......
    Jesli się potwierdzi
    Michał wygrywa Grand Prix
    ale na drugie z piatego dziś wbijam ja i powtarzam suuuuuuuuuper wynik z ubiegłego sezonu xDxDxD
    ale jestem uchachanyxDxDxDxD
    na stare lata taka truskawka na torciku xDxDxDxD
    Na dokładkę jestem zdrowy tylko z lekka zasapany :)
    Obaj kierowcy z naszej paki dziś na zakonczenie sezonu przybyli bez aut no i mnie przypadł w udziale "zaszczyt " doprowadzenia ich do domków po wędkarskich opowieściach a co za tym idzie uuuumiarkowana abstynencja w degustacji napojów:)
    Jeden to kawaler z odzysku i było bezpiecznie ale żonka dugiego nie specjalnie była uprzejma :)
    Nie do konca to kumam ?
    Kulturalnie i bezpiecznie odstawiam jej dp pod drzwi i jestem wrogiem ?
    No zdarzy się czasami każdemu ale przeciez przynajmniej u nas zawsze jest ktoś kto czuwa by każdy dotarł cały i zdrowy do siebie , czy naprawde ktoś odprowadzający jest tym gorszym ? dziś ja holowałem a od pani Marcinowej zebrałem ze hohohoho
    Nic to dzis to nawet wałkiem bym mógł po grzbiecie zebrać a i tak by to nie zmąciło mojej radochy xDxDxD