pietruchin48

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by pietruchin48, Nov 3, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Gratulacje Beciu. :D:inlove: Cieszę się razem z Tobą, witaj w klubie. ;)

2. becia1989

becia1989 Chodząca legenda forum

Gratuluję :inlove: bardzo się cieszęxD fajnie jest być w tak miłym gronie.

Bardzo wszystkim dziękuję za gratulacje:inlove:

3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim !
    Beatko gratuluje 100 !! Witaj w gronie setkowiczów . :inlove:
    miłego , spokojnego czwartku życzę . xD

4. marzena5275

marzena5275 Chodząca legenda forum

hejka

Piotr gratki pnacza, fajnie masz tak na ocean:inlove:, na dlugo?

Beciu gratki setki:D

Agus nie jest to lawka, xD, zapomnialam dodac ze jeszcze mam sznurek sizalowy i wiertarke:)
    zagadli muzycznej nikt nie zgadl, nie mam jak dac podpowiedzi bo w pracy jestem, jak wroce to dam

5. becia1989

bardzo dziękuję za gratulacje :inlove:

6. cypiswp

cypiswp Nadzorca forum

Na 10 dni, nie za długo, ale się trochę pobujam i odpocznę :)

Coś o pająkach pisaliście. Coś się pająkowego zapowiada, bo nic nie znalazłem ?

7. xBabciaEwa

Grecia coś o pazdzierniku pisała i pająkach .

8. cypiswp

cypiswp Nadzorca forum

Dzięki :) Jeszcze nigdy ich nie hodowałem, trzeba będzie zacząć.

9. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Gratuluję 100 Beciu :) I życzę 200 :D

10. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Myślę że będzie to coś specjalnego dla Twojego kotka :D jakaś zabawka drapak
    No tak i ta podpowiedź będzie jeszcze trudniejsza ;)

11. pietruchin48

pietruchin48 Chodząca legenda forum

a masz jakiś sposób na to bujanie :)?
    wkrótce zawody o mistrzostwo w wędkarstwie morskim w moim kole , uwielbiałem te wyprawy do momentu gdy po raz pierwszy dopadła mnie choroba morska :( kilka razy chciałem sie przełamac ale już usadowiła się w mojej głowie i kicha .
    Nie pływałem po morzu chyba 3 lata i aż mnie nosi by znowu spróbować :)
    Może mi przeszło ale fajnie by było miec jakieś wsparcie :)
    To pytanie nie tylko do Piotra wszak żeglarzy i turystów zagląda tu więcej :)

12. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dobry wieczór :)
    mnie nie dopada xD ale koleżanka, która bardzo chorowała chwali sobie Zyrtec i inne leki przeciwhistaminowe, nie wiem na jakiej zasadzie to działa, ale podobno działa....

13. becia1989

Bardzo dziękuję :inlove:

14. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

gratulki Beciu :) dobry wieczór :) wystawiłam obrzydliwe pająki :cry:

15. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

A aviomarin nie pomaga ?
    Może też się okazać że wcale nie wróci ta dolegliwość ,była minęła i najlepiej o tym nie myśleć aby dodatkowo się tym nie stresować
    a im większy stres tym większe mdłości
    Nie wiadomo czy pająki , raczej mają być stawonogi i gady
    no nie idzie nadążyć za naszymi wróżbitami ;)

16. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

podobno nie pomaga aviomarin...

17. pietruchin48

pietruchin48 Chodząca legenda forum

Nie ,aviomarin był pierwszym bo najpopularniejszy :)
    Zreszta chyba te apteczne sprzed kilku lat przetestowałem na sobie wszystkie :)
    Próbowałem też na pusty żołądek , na pełny żołądek , bez kropli alkoholu i z całkiem spora porcja tych kropli !!!
    Klasycznie wygląda to tak , że po wyjsciu z portu bez względu na wysokość fali jest coraz gorzej po godzinie wiszę na burcie , przerażony wizją całego takiego dnia przede mną . Po około trzech godzinach kuter dopływa na łowisko i zaczyna sie wedkowanie . Na siłe łamie swoją słabość i z kazdym kolejnym napłynięciem na ławicę jest coraz lepiej . Mniej więcej w połowie rejsu przechodzi choć potwornego chorobą osłabienia nie da się już poprawić a wędkowanie z 70 metrów głębokości to naprawdę wysiłek :)
    Ciekawostka jest taka że gdy wyjeżdżałem na podwójne wędkowanie dzień po dniu jeszcze nigdy nie zdarzyło mi sie chorować drugiego dnia .Nie mam wątpliwości że to choroba psychiczna i siedzi właśnie w głowie . Jedyne pocieszenie jakie znajduję to właśnie fakt że skoro siedzi w głowie to znaczy że jeszcze jakas szara komórka sie tam pałęta :)

18. xBabciaEwa

Doberek !
    Mamy już piątek . Piotrek po oceanie pływa - uważaj na siebie i wracaj cały i zdrowy .xD
    Miłego , udanego dnia wszystkim życzę . xD

19. marzena5275

marzena5275 Chodząca legenda forum

Doberek
    zawsze to cos, zazdraszczam Ci, nigdy nie plywalam dluzej jak kilka godzin, choc mnie jako wodnika bardziej w powietrze i do gory ciagnie:p

pajaki moge hodowac ale paszy nie mam, moze wproeadza pomaranczowe i zolte jak u niektorych
    zwierzakow

Agus zgadlas robie drapak, bo taki jaki mi sie spodobal kosztuje 1000 zl,a kot i tak pewnie w kartonie bedzie siedzial, mam troszke frajdy z tego budowania, lubie majsterkowac
    wybieraj nagrode

podpowiedz bedzie latwa ale musze pierwsze do lapka sie dostac, bo teraz z telefonu

Piotr a moze dobrym sposobem by byl wyjazd dzien wczesniej, wyplynienicie odchorowanie, a na nastepny dzien zawody bez choroby

milego dnia i czekam na kawe

Last edited: Sep 15, 2017
  20. xBabciaEwa

No jak , jeszcze nie piłaś ? Oj to już robię [​IMG]