piekielny psi smak

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika krystyna65, 21 października 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krystyna65

krystyna65 Książę forum

Witam proszę może mi ktoś odpowiedzieć jak można zdobyć dodatkowe 2 szt jw..
    wszystkjo zrobione a brakuje tych 2.
    pozdrawiam

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

krystyna65, jedyną możliwością zdobycia piekielnych psi-smaków było robienie misji. W przypadku zrobienia w całości wszystkich 6 misji pozostawała nadwyżka 4 psich-smaków (ogółem można było ich zdobyć 114). Jeśli we wcześniejszych misjach opuściłaś więcej niż 4 psi-smaki w nagrodach, to niestety, nie uda Ci się zdobyć ostatniej nagrody - czyli czerwonego ulepszenia Jamy piekielnych ogarów:(

Czy masz jeszcze pytania?

3. krystyna65

krystyna65 Książę forum

Pozostało mi 14 szt a brakuje 2...co mam zrobić dać te 14 do zadań czy zostawić? proszę o pomoc

misje miałam wszystkie zrobione..nie wiem jak to się stało że zabrakło....

Posty połączyłam. Nie pisz ich proszę jeden pod drugim, jest to niezgodne z regulaminem forum. Jeśli chcesz coś dopisać, korzystaj proszę z opcji "Edytuj".
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 października 2019
  4. BA_Marion

Skoro masz te psi-smaki, to nakarm nimi Cerbera. Dostaniesz przynajmniej nagrody za karmienie i czerwone ulepszenie jaków. Jeśli tego nie zrobisz, to po evencie psi-smaki zostaną wymienione na 1.000 PD i TPD za każdy. Upewnij się też, że skończyłaś bieżąca misję (tj. czy znajduje się ona w zakończonych). Jeśli chodzi o misje wcześniejsze, to tylko Pomoc techniczna może sprawdzić, w jakim zakresie je wykonałaś. Tu znajdziesz wskazówki kontaktowania się z Pomocą techniczną >>klik<<.

Czy chcesz jeszcze o coś zapytać?

5. krystyna65

krystyna65 Książę forum

Dziękuję można zamknąć

6. BA_Marion

Również dziękuję i w takim razie zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.