Piekielny psi smak

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dorcia531, 17 października 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dorcia531

dorcia531 Mistrz forum

zrobiłam cały ewent i co dalej nie mam skąd dalej brać tego przysmaku?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

dorcia531 w poradniku Pasterz z piekła rodem - 24 h misje hodowlane jest wszystko dokładnie opisane:

Wśród nagród wszystkich 6 misji znajduje się specjalny przedmiot eventowy - Piekielny psi-smak.
    Przedmiotem tym karmimy pojawiające się na łąkach postacie Cerbera - na jedno karmienie zużywany jest jeden Piekielny psi-smak:

W zależności od liczby wykonanych karmień zdobywamy główne nagrody eventowe - zgodnie z paskiem postępu na planszy eventowej:

Aby plansza ta się pojawiła należy kliknąć w ikonkę wydarzenia na którejś z łąk (zegar eventowy i newsy przekierowują do misji):
    Również na powyższej planszy - wstawiając lub usuwając zielony znacznik - sprawiamy, że postacie Cerbera pojawiają się na łąkach lub przestają się pojawiać.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. dorcia531

dorcia531 Mistrz forum

Ja to wszystko rozumie tylko nie mam zielonego paska tylko szare...przejdź do misji...

4. SMOD_Atena

dorcia531 jeśli wykonałaś już wszystkie zadania z pierwszej misji to znajdziesz ją w Spółdzielni w zakładce Ukończono:

m.png

A pasek Przejdź do misji będzie aktywny ponownie wraz ze startem 2. misji dziś o 14:00.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. dorcia531

dorcia531 Mistrz forum

teraz rozumie dziękuję za piękne wyjaśnienie miłego dnia:)

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, wzajemnie miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.