piekarnia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Baxster1, 21 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Baxster1

Baxster1 Młodszy ekspert

nie wiem jak byly dopisywane itemy ale u mnie nadal nie ma z pomoca techniczna nie moge sie polaczyc niech ktos kapetetny sie tym zajmie bo to jakas paranoja dziekuje

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Baxster1, jeśli nadal są problemy, nie ma itemu napisz do pomocy technicznej, a ja zapewniam, że zostanie to sprawdzone raz jeszcze, tu niestety nie ma możliwości sprawdzenia.
    Mogę jeszcze jakoś pomóc?

3. Baxster1

Baxster1 Młodszy ekspert

wbijam kod odany do pomocy technicznej i jest napisane ze wystapil blad wiec jak mam zglosc co kolwiek

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 lipca 2017
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

5. -wiercipiętka-

-wiercipiętka- Wielki mistrz forum

nic nie poradzisz nawet z poradnikiem częto się tak zdarza jak PT jest zablokowana, gdyż nie chcą przyjmować zgłoszeń

taczanka555 lubi to.
  6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

-wiercipiętka-, nie opowiadaj rzeczy wyssanych z palca proszę, bo to bezpodstawne twierdzenia.

margaretazet lubi to.
  7. taczanka555

taczanka555 Baron forum

jeśli wbijasz kod i pisze, że wystąpił błąd, to może wbijasz np. 1 zamiast 7, albo inną zamianę robisz, te cyfry są nieraz b. niewyraźne próbuj wysyłać aż dostaniesz wyraźny kod. Mod, a może trochę uprzejmości z braku merytorycznych odpowiedzi?

8. SMOD_Atena

taczanka555 dziękuję za pomoc.

Baxster1 poradziłeś sobie z wysłaniem zgłoszenia czy masz jeszcze jakieś pytanie?

9. SMOD_Atena

-wiercipiętka- Twój post usunęłam, nie zaśmiecaj proszę wątku postami, które nie są w niczym pomocne.

Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

10. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Zablokowana pomoc techniczna....cóż za ciekawa teoria.Bez obrazy,ale czytając twoje posty,śmiem twierdzić na czym polega to "zablokowanie". Odpowiedź przychodzi zawsze,najpierw automatyczna po paru sekundach,a potem właściwa.Może poszukaj lepiej tych wiadomości na poczcie.

margaretazet lubi to.
  11. -wiercipiętka-

-wiercipiętka- Wielki mistrz forum

Nie będę dyskutował , bo widzę że nie wiesz o co chodzi zamykam temat , bo do niczego to nie doprowadza ( jak może przyjść jakakolwiek odpowiedz jak nie można wysłać zapytania)

12. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

A jaki się wyświetla komunikat?Czy przypadkiem nie taki,że wiadomość ma mieć min.140 znaków?

13. SMOD_Atena

Bardzo proszę zakończyć dyskusję, to nie miejsce na prowadzenie rozmów, które Autorowi wątku w niczym nie pomagają.

-wiercipiętka- masz jakiś problem, to otwórz proszę własny wątek i tam spróbujemy problem rozwiązać.

Czy Autor tego wątku ma jeszcze jakieś pytanie/problem?

margaretazet lubi to.
  14. margaretazet

margaretazet Mieszkaniec forum

A może masz za mało znaków. Pismo do PT ma zawierać najmniej chyba 120 czy 140 znaków, inaczej nie wyślesz. Zawsze otrzymuję odpowiedź i nie mam problemu z wysłaniem. Trzeba tylko dostosować się do określonych warunków.

15. SMOD_Atena

margaretazet dziękuję za pomoc, wiadomość do PT musi zawierać minimum 140 znaków, ale wszystkie informacje i wskazówki zamieszczone są w poradniku, do którego link podałam wyżej: #4.

Baxster1 czy masz jeszcze jakieś pytanie w temacie itemu Piekarnia?

16. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.