Piankowa kapsuła

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika katarzynaz, 14 kwietnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. katarzynaz

katarzynaz Okazjonalny autor

Witam, co 4 godziny zbieram 2 piankowe kapsułu. Pierwsze zebrane znalazłam w drzewach i ustawiłam na łąkach, co dzieje się z następnymi, nigdzie nie mogę ich znależć.Proszę o pomoc, czytałam poradnik już dwa razy.

2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Tak jak jest to napisane, kapsuły dają losowo nie koniecznie bramę , może byc też pianka a je znajdziesz w zakładce inne :)
    Każda kapsuła zawiera jedną losową nagrodę:

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj katarzynaz.

Piankowe kapsuły, które zbierasz co 4 godziny na planszy eventowej znajdziesz w inwentarzu, w zakładce Towar konsumpcyjny. Po rozpakowaniu (podobnie jak skrzynie z towarami) otrzymasz losową piankę lub Bramę galaktyki (do wystawienia na łące).
    Wszystkie informacje znajdziesz w poradniku Wieczorna odyseja.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

agucha31 dziękuję za pomoc.

FarmaBeatki37 lubi to.
  4. katarzynaz

katarzynaz Okazjonalny autor

czyli jest możliwe, że ponownie mogę znależć bramę galaktyki i postawić ją na którejś łącę, lub nie?

znalazłam w zakładce towar konsumpcyjny, uff, dzięki za pomoc.

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 kwietnia 2019
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Brama galaktyki daje pianki o różnej wartości w zależności od etapu wzrostu, w którym zostanie zebrana. Po zebraniu pianki znika.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

cyfrzakk w poście Autorki zawarłam taką informację, Twój post usunęłam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.