Opinie Piłkarskie emocje

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 8 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Eventu robić nie będę ale przyczepię się do nazw tych dwóch ostatnich itemów do wygrania: "Zapisz datę" i "Przeciąganie liny".
    Niewiele one mają wspólnego z wyświetlanymi animacjami. Przyznaję, że sama nie mam pomysłu na ich nazwanie. Może "Plakacista" a ten drugi po prostu "Kosiarka" a może "Koziarka"?

AnnDżelina lubi to.
  2. ubawpopachy

ubawpopachy Aktywny autor

Ale żeby nie było, że dużo siania to jeszcze 10.05. pełnia księżyca.

agni33 i Widełki3 lubią to.
  3. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Sianie jakoś tak szczególnie mi nie przeszkadza. Między eventami też sieję, tyle że ręcznie. 4-godzinna roślina zdecydowanie usprawiedliwia użycie kuponów, tak więc trochę odpocznę jeżdżąc siewnikiem. Gorsza sprawa z meczami. Robi mi niedobrze na myśl o rozegraniu kilkudziesięciu rundek z piłką:wuerg: Zwłaszcza, że ze względów czasowych skumuluję mecze w niedzielę:wuerg:

4. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

1.
    2.
    czy jest tu jakiś mod i może nam odpowiedzieć i dzięki temu ułatwić życie :) była bym wdzieczna

agni33 lubi to.
  5. Nutka

Nutka Komandor forum

Siewnik kupiony zapobiegliwie przy ostatniej wyprzedaży mam ;). Pola są gotowe do siania więc trochę się pobawię, ale bez spinki :). Głownie nastawiam się na kilka nagród z różnych, zbieranie pnącza ręcznie już mi się nudzi, a osiąganie szybko kolejnych poziomów jak widać z niektórych wypowiedzi wcale się nie opłaca ;). Mam nadzieję, że po rozpoczęciu eventu nic mnie nie skłoni, żeby zmienić nastawienie do niego ;)xD.

6. chris975

chris975 Fanatyk forum

Możesz kupić samo pnącze a itemy później albo np zdobyć na gt :)

toDzasta lubi to.
  7. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

dzięki o to właśnie mi chodzi :) bo nie wiem jak będzie ze strzałami, jak będzie kiepsko to wtedy jest nadzieja na znalezienie ich na GT. Lub inaczej jak będzie mi dobrze szło to wtedy lepiej wziąć podwójne item (tyle ile się da) i wymienić na GT.

8. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

I tu jesteś w błędzie napisałam, że mam 235 bananów na plusie, a to znaczy że mam wszystkie komnaty odkryte. Możliwości zdobycia złotych bananów było wiele, ponadto mam świątynię złotego banana, która daje co tydzień jednego złotego banana. Do ostatniego poziomu nie zostało zbyt wiele a najprawdopodobniej po jego ukończeniu TPD nie będą do niczego się liczyły tak jak to jest w dzielnicy rzemieślniczej.
    Właśnie z tego powodu nie jestem zainteresowana pnączem dającym tylko TPD.
    Jak zaczynałam grę to eventy na farmie były najwyżej dwa w miesiącu i był czas na pracę farmerską, obecnie event goni event, tak że nie ma czasu na normalne sianie i spokojne hodowanie zwierząt i to jest dodatkowy powód dla którego zaczęłam wybierać co zdobyć w evencie i czy zawracać sobie nim głowę, czy odpuścić.
    Za robiących event trzymam kciuki - powodzenia.

9. tz23

tz23 Naśladowca mistrzów

będzie Ci dobrze szło, nie ma innej opcji. Słusznie gracze podkreślaja, ze gierka jest mecząca i czasochłonna, ale to dla tego, ze będziesz musiała, prawie przy każdym podaniu piłki i strzale na bramkę, wyczekać na moment, kiedy ruchome elementy gry znajdą się w takim położeniu, że nie bedą Ci blokować drogi do nastepnego Twojego gracza lub do bramki. Dlatego lepiej rozłożyć strzelanie w czasie

10. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Ten drugi powinien się nazywać Malowanie Linii (chodzi o te białe linie na boiskach). Na angielskim forum jest nazwany Drawing the Line i to, moim zdaniem, dokładnie odpowiada animacji. :)
    "Zapisz Datę" - to sama nie wiem, co o tej nazwie myśleć, bo skopana jest na pewno, tylko jeszcze nie wiem w jaki sposób.:cry::cry:
    Takiego "kwiatka" przy tłumaczeniu nazw to już dawno nie było (nawet jak na tutejsze standardy).
    A w temacie - farma przygotowana pod wypadajki

11. Kloni17

Kloni17 Książę forum

A ja jestem w kropce czy siać długorosnące czy połasić się na 2xPD z zagród? co wy myślicie?

12. tz23

tz23 Naśladowca mistrzów

nie ma jednej dobrej odpowiedzi. Właściciele kasztanka i kilku ton SN moga spokojnie połasic się na 2 x Pd, ale skromniej wyposażeni powinni chyba myśleć o wypadajkach. Jeśli z jednej łąki będzie lecialo więcej niz 44 wypadajki /a tak było ostatnio/ to zagrody nie będą dobrym pomysłem dla ubogich .

Nutka lubi to.
  13. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

mam ten sam dylemat. chcialam wziac udzial w evencie ze wzgl na pnacze :)

postawie jednak zagrody te najbardziej oplacalne i warsztaciki . od razu nie bede miala eventowki na wszystkie pola ,wiec wiadomo - mozna siac na baha i nie bedzie to kolidowac, ale jednak bedzie problem z wypadajkami
    jakos to trzeba pogodzic

14. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Nuda,powtórki i sianie .Tyle o evencie.

15. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Jakiś Mod jest.

Jak najbardziej możesz najpierw wykupić pnącze, a później itemy. Tutaj kolejność wykupienia nagród jest dowolna.
    Odpowiedzi na drugie udzielę, jak sama ją uzyskam.

tigre lubi to.
  16. GrześJ

GrześJ Czeladnik forum

Niestety ale nie jest tak.
    Stracona piłka wraca do tego zawodnika, który ją stracił.
    Czyli nie zaczynasz gierki od początku ale w tym miejscu co popełniłeś błąd, :)

-Maud- lubi to.
  17. wolf031973

wolf031973 Książę forum

alina0101 lubi to.
  18. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Kolejną próbę zaczyna się w miejscu popełnienia błędu.
    Nie ma możliwości zdobycia 12 GT.

Kloni17 - Twój post nie w temacie eventu Piłkarskie emocje usunęłam.

19. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Ile talarów można wygrać gdy mamy jedną piłkę ?

20. Cytrusss1211

Cytrusss1211 Forumowy żółtodziób

Nudy i jeszcze raz nudy jednakowe ewenty dużo siania nagrody takie same czyli tsy z których badziewie wychodzi czyli żółte ulepszenia odpuszczam kolejny ewent .

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.