Opinie Piłkarskie emocje

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 8 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Mam 328 poziom i 261 ZB, nieodkryte mam 2 komnaty, łącznie tylko za 35 bananów . Coś kiepsko się starasz o te ZB :)

6elka4 lubi to.
  2. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Event sam się nie zrobi :cry: a ja nie mam zamiaru znowu siać po kilkanaście a może i dzieścia tysięcy rośliny eventowej i nawet super pnącze nie potrafi mnie jakoś zmobilizować do siedzenia całymi dniami na farmie >:( jeżeli BP testuje ile możemy max wysiać roślin w określonym czasie to ja nie biorę w tym udziału xD
    Ale mam marzenie :music: / może ktoś z BP usłyszy? / Miesiąc, tylko jeden miesiąc bez jakiegokolwiek eventu! xDxDxD

3. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Mariolka, ja robię. Nawet wysprzatam las żeby szybciej zasiać eventowke. Wtedy będę miał z jednego zbioru na czysto 2500 rośliny. 5 zbiorów i finito ze sianiem. Można zając się wypadajkami i testować różne kombinacje z alchemikiem i bez, z uszlachetnionymi i nie. I tak zaraz będziemy siali w psim evencie to sobie posieje dłużej. Te 4 godzinne mozna na superpola dać jak ktoś ma malo czasu.
    Sprawdzcie mi proszę ile rośnie rzodkiewka z samą wodą.

4. blubeti19

blubeti19 Forumowy żółtodziób

Dwa ewenty jeden po drugim z tak duża ilością siania ja odpadam na dodatek z tsów z ewentu same żółte ulepszenia :(lepiej niech dają g&t a nie tylko same wyprzedaże.

Widełki3 lubi to.
  5. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Czas to ja mam Wojtek, tylko chęci brakło xD
    już mnie:wuerg: jak widzę sianie takich ilości badyla, jeden event za drugim, żeby to chociaż było przeplatane z hodowlanymi na przykład, albo jakaś słuszna przerwa między jednym a drugim, a tu do :wuerg:. W sumie cieszyc się trzeba, że po wyłączeniu jednego nie wchodzi natychmiast drugi:p
    kolejny też będzie z sianiem i na wyścigi (ZZ), więc jak mogą, tak próbują nas odchudzić z zapasów zielonych kropelek :p
    Dobrze piszesz, da się zrobić, każdy się da, ale we mnie sie zwierz obudził no i co mu zrobisz;)

6. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

mogę najpierw kupić pnącze, a dopiero potem kupować itemy?? (wydaje mi się że jak kupujemy w sklepiku to kolejność jest dowolna)

czy ktoś zna odpowiedź na pytanie?
    może durne ale dla mnie to istotne :)

Ostatnie edytowanie: 8 maja 2017
  7. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Ja robię ewent. Odpoczęłam, bo nie sieję już od czwartku.xD

8. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Jaki to zwierz? :) Nowy gatunek xD
    Były takie eventy co więcej sialismy. Dobrze ze rosliny mają w miarę czas wzrostu.

toDzasta lubi to.
  9. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Leniwiec :p
    taaa krótki czas mają i przynajmniej nikt nie będzie narzekał, że mu za długo rosnie xD

10. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek !
    Dzisiaj poczytałam poradnik do ewentu , skrzywiłam się jak po cytrynie i pomyślałam - nie robię .
    Ale ten łobuz Miecio tak skamlał , że zmieniłam zdanie . Będę siała i zbierała i mieliła i grała .
    Żeby było weselej będę robić to ręcznie .Miłego po południa wszystkim życzę .

11. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

u mnie było podobnie, ale przy moim 124 na Baha przyda się bardzo pnącze z taką ilością TPD, dzięki temu szybko levele skaczą. Dlatego robię wszystkie eventy gdzie jest gałązka z TPD.

astroclino lubi to.
  12. xBabciaEwa

Ja to chyba z przyzwyczajenia robię ewenty , ale pnącza wszystkie zbieram , bo ten najgorszy lewel mam przed sobą na farmie ,
    a na wyspie banany mozolnie zbieram . Farma do ewentu przygotowana , teraz relaks .

13. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ja też wszystkie komnaty odkryte dobrnęłam specjalnie do melonów, pomijając resztę a teraz będę zbierać banany do odkrywania tego co pominęłam.
    Powodzenia xBabiuEwo :)

i dla reszty robiącej event :)

Nutka, astroclino oraz xBabciaEwa lubią to.
  14. xBabciaEwa

Dziękuję słonko .

babula40 i Anetta41 lubią to.
  15. visa77

visa77 Komandor forum

Ja też odpuszczam :) ale mocno będę wspierać tych którzy będą robić evencik :p

babula40 i draculik34 lubią to.
  16. babula40

babula40 Komandor forum

Doktorku ,ponownie poprawiłeś mi humor :) :inlove: fenkju :inlove:
    Zacznę event a czy skończę ? sie okaże :p
    Ps. niech mnie ktoś wyprowadzi z błędu , nie wolno strzelić bramki ?> bo ja niekumata blondyna jestem :p

gretag i blazers lubią to.
  17. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

sąsiad to Ty krzycz jak będziesz strzelał do bramki to popatrzę :D
    a rzodkiewka na co? nowalijki wcinasz ;) a po nich się lepiej strzela aaa no nie wpadłabym na to
    kurcza no dobra pobiegam za tą piłką ale tylko do bramki bo jak widzę bramkarza to zamieniam się we wpatrującą nie celującą xD
    nawet nie chce myśleć ile meczy i ile latania za pnączem przy bezbramkowych meczach xD

wszelkie pomysły bez zielonych kropelek mile widziane
    Ingrid skończyłam dzisiaj
    kolejny tydzień siania
    potem znów kolejny
    a potem tysiące zwierząt w żądaniach xD
    dolecę do pustej stodoły i będzie letarg :p

18. -gottin-

-gottin- Młodszy ekspert

Możesz byc w bledzie, ja mam 304 i 27bananow i nie mam tylko 3 komnat, a nie zawsze robie eventy
    tego też nie robie, zarobilam sie przy ostatnim:p

19. ewanta

ewanta Komandor forum

a to nie jest tak że skoro ma się 5 prób i np. za pierwszym razem iść jedną drogą i zgarnąć wszystkie nagrody po drodze, za drugim inną i znowu inne nagrody i oczywiście nie strzelać od razu bramki , a np. za czwartym razem strzelić bramkę i wtedy z boiska np. numer 2, 4, 6, 7 i 8 można po drodze dwa razy po 3 talarki zgarnąć i powiedzmy 6 sztuk za bramkę czyli 12 ?
    czy jak się nie strzeli w pierwszej próbie to nagrody nie zapisują się tylko od nowa trzeba w nie celować w drugiej próbie?

nie robiłam poprzedniego piłkarskiego to i nie wiem:))

astroclino i Widełki3 lubią to.
  20. astroclino

astroclino Forumowy żółtodziób

to tak jak ja ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.