Opinie Piłkarskie emocje

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 8 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Event robię czy cały to się okaże ale na pewno zgarnę drzewka i zagródki

-Wiewiora- lubi to.
  2. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Oglądnalem teraz filmik w zgaduli i tam widać 9 talarow za strzelonego gola. Czy to tak będzie to się okaże jutro.

Widełki3 lubi to.
  3. PoloMlo

PoloMlo Czeladnik forum

Bo można zdobyć 9 GT bo na samym początku są 3 GT zrobiłem zbliżenie
    http://scr.hu/0ww0c/nbkyt

Widełki3 i Bilonge lubią to.
  4. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

nawet jeśli można zdobyc 9 talarków za grę, to na pnączę i itemy potrzeba 14 350 każdej roślinki i 1230 wypadajek, to i tak zbyt wiele jak na mój gust

5. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Jak to liczysz? Potrzeba 331 GT. 331:9=36,7×350=12,8 tys.

6. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Poczytałam i się załamałam mega ilości terror badyla, masakra,coś tam zrobię ,ale bez spinki;):p:p

Anuszki lubi to.
  7. zagma

zagma Chodząca legenda forum

GT :inlove:xDxDxD
    Ktos ma znakomite poczucie humoru :pxDxD

Udzial w tym evencie ogranicze do sprzedawania kupy na targu.

Powodzenia wszystkim odwaznym ;)

8. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

Sorry doliczyłam jeszcze SP i naklejkę
    z naklejką : 336 mod 9 =38 (dzielenie całkowite, bo robisz całą grę a nie pół) - 13 300 roślinek +1140 wypadajek - cały czas zbyt wiele

to wszystko przy założeniu, że każdą grę zrobisz na maksa

Bilonge lubi to.
  9. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

10. fruzia79

fruzia79 Ekspert forum

Witam.

Nie tylko ręce opadają.... szkoda słów.... wszystko co chciałam napisać - napisał już BLAZERS - podpisuję się 8) czarnym grubym markerem.
    Powodzenia dla siejących/zbierających 8)

Pozdrawiam.

11. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Dużo ale jest do zrobienia. Wszystko zależy od czasu i wypadajek. Krotsza roslina bedzie z samą wodą rosla cos chyba 3:12 godz. Jak już rozsiejesz to na spokojnie te 2 tys. ze zbioru można mieć. 6 zbiorów i masz 12 tysięcy. Mozna tez siac na przemian. Co kto lubi.

AnnDżelina lubi to.
  12. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

A ja tam event sobie zrobie ,nie mówie ,że cały ,bo to od czasu będzie zależeć ,a z tego co pamiętam to gra jest dośc czasochłonna ,ale wartośc pnącza mnie przekonuje :)
    na moim poziomie zbierając 2 x dziennie takie pnacze wychodzi ponad 180 tys TPD ,aby zrównoważyć taką ilośc to zamierzam na wyspie skarbów ściagnać część itemów dających TPD i postawić tylko te ,które dają PD i w ten sposób na farmie też bedzie codziennie taka ilośc PD przybywać

Nutka lubi to.
  13. tz23

tz23 Naśladowca mistrzów

To co napisał o evencie Blazers to absolutna racja, ale z punktu widzenia gracza, który ma poziom w grze 200/400. Przy moich "osiągach" w grze muszę powiedzieć, ze pnącze bardzo cenne, a i itemy tez z górnej półki. Gdyby ten event był w odstępie np. 2 tygodni od poprzedniego to robiłabym go bez zastanowienia, a tak mam dylemat, bo nie chciałabym przetrenować się za bardzo przed nadciągająca zabawą z psami.

14. aisunel

aisunel Generał forum

Ot dylemat robic czy robic i co zrobic;).Przypominam sobie te meczyki sa przenudne,a wlasciwie jeszcze bardziejxD.Nawet nie przerazaja te ilosci wypadow i ewentowy.I te mikroskopijne ilosci SP w gierce tez pamietam,generalnie koszmar.Porada dla robiacych,nie probujcie zostawiac sobie gierek na koniec,grajcie na biezaco to moze przezyjeciexD.Chyba pojade na narty od jutra opady sniegu i mroz jak to w majuxD

15. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

odpuszczam i czekam na następny , bo już mdli od tych badyli >:(

16. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Nie robię.Nie ma takiej siły,która by mnie do tego zmusiła.Są jakieś granice,a sianie pierdyliardów roślin to sztuka dla sztuki dla wybitnie cierpliwych
    Trzymam kciuki za robiących,a ja leżę i się byczę ;)

17. Mery54

Mery54 Młodszy ekspert

jesli masz tak dużo zł bananów .to prawdopodobnie nie masz odkrytych wszystkich komnat;ja mam 338 poziom itylko47 zł bananów alenie wszystkie komnaty są odkryte

Ostatnie edytowanie: 8 maja 2017
  18. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

jadę z Tobą na narty xD

Ja będę robić, na bierząco bede grac mecze i wezme to co mnie interesuje...ale jeszcze nie wiem co xD
    jutro popatrze jak sie event zacznie

19. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Mam 341 poziom na wyspie, wszystkie komnaty i posągi odkryte i na stanie 459 zb, trochę to pozostałość po królowej karnawału, reszta to nagrody z misji i eventów,a ja nie mam itemów dających ZB, więc ci, którzy je posiadają- mają jeszcze więcej.
    Ale pnącze i tak mnie kusi, nie chce mi się siać, ale kusi:p
    Może jednak poleżeć :music::p

20. fruzia79

fruzia79 Ekspert forum

Chodzi o to że niedługo puszczą nas z tzw. torbami - ja nie mam tak wysokiego lv ale niestety nadszedł czas żeby zacząć wybierać które eventy warto robić i tyle.... poza tym event za eventem i te niezjadliwe wiecznie odgrzewane kotlety - cofka na maxa! Ale jak pisałam-wszystkim robiącym event życzę powodzenia 8)

Dybilas4, Magdam.1__ oraz -Wiewiora- lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.