Opinie Piłkarskie emocje

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 8 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alexander56

alexander56 Generał forum

piłkarskie emocje juz za nami w kalendarzu od jutra teoretycznie Event Konkurs psiego frisbee nie dopatrzyłem sie jeszcze zadnego info na czym ma polegac a ciekawi mnie to :(
    ;):D

BiałyTrabant i aga93wb lubią to.
  2. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Szkoda...Może taka sugestia dla twórców gier na przyszłość o rozważenie takiej możliwości :)

BiałyTrabant lubi to.
  3. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Z Bajkałów wypadła śnieżna jodła i 2x zcarna wierzba xl i xxl.
    Szału nie ma i ani tragedi, na wymianę się przydadzą następną :p

4. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

umnie z ts wszystko do paska ale jestem zadowolony bo za jednym razem kupiłem na targu 120 bizonów(których oczywiście nie mam nawet pół zagrody):)

5. 6elka4

6elka4 Baron forum

A ja nie moge sie napatrzec na mojego nowego hipcia jak on pieknie tapla sie w blotku. Piekny.

SperanzaE, Nutka oraz asia1106 lubią to.
  6. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

I okazało się, że mój wybór fantów był trafny xD.
    W Palladium czekał na mnie bizon:inlove:, wśród sadzonek na farmie czarna wierzba XXL i glicynia. I choć Kobaltowe zagrody nie przyniosły mi basenu dla aksolotli to ... czekał on na mnie dzisiaj bo ktoś w balonie potrzebował moich biedronek:music:.
    Zobaczymy jeszcze co przyniosą sadzonki na wyspie.
    Pnącza nie mam. stan itemów - zeroxD.

Widełki3, SperanzaE oraz Nutka lubią to.
  7. 6elka4

6elka4 Baron forum

no ja to mam pecha na baha oprocz rozowych malp wszystko do paska za godz zobacze co bedzie na farmie

8. Sloneczko1982

Sloneczko1982 Aktywny autor

Pierwszy raz od bardzo dawna zadowolona jestem z tajemniczości z eventu -na farmie moje 1 bizony :inlove:pomarańczowe sowy, i sekwoja :inlove: oraz górski jałowiec xxl. Na wyspie basen askoloti :inlove: z drzewek same xxl w tym eukaliptusowe i akebia pięciolistkowa :inlove: Pnącze też działa. A tak niewiele brakowało aby nie zdobyć tajemniczości-usunęłam przez przypadek całe pole czarnej róży. Jak dobrze, że wczoraj udało mi się zdobić 1 item podczas gt.

9. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

TUTAJ jest ogłoszenie:)

BiałyTrabant lubi to.
  10. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

O matko jedenasta. No omal na autyzm łupieżem powikłany nie zeszłam. :cry:xDLudzie !!! Mam bizony !!! xD:cry:Mam moje pierwsze bizonki, takie cacane.:inlove: Śliczniusie...:inlove::D:D
    Edit : A w drzewkach śnieżna jodełka :inlove:

11. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

No to sie pochwale z farmy 4 razy wielblady, dwa zolte, dwa pomaranczowe, jedna fabryka bikini. Z farmy sowy pomaranczowe, mleczarnia zolta i reszta tez byle jaka nie warta uwagi. Drzewka z farmy dwa XXL, trzy L. Z wyspy tak samo. Dlatego jak sa w nagrodach TS i duzo siania ewentow nie robie bo odkad gram to nigdy nic nowego nie dostalam

12. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Uzbierałam na banany i ze świątyni zgarnęłam wreszcie tropikalną menażerię. Miałam nic nie robić a wyszło zupełnie inaczej :)
    Gratuluję bizonów!

Nutka i Widełki3 lubią to.
  13. tojesta

tojesta Czeladnik forum

Czy te zdobyte monety będą na następnym evencie piłkarskim o ile taki będzie? tak pracowałam na nie i przegapiłam wymianę ich na prezenty.... patrzę a tu dzisiaj event się skończył ;( co za tragedia :(

bogusiania lubi to.
  14. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Tak jak jest napisane w ogłoszeniu -Każdy niewykorzystany gwiezdny talar zostanie wymieniony na 50 PD i 50 SG.

15. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Też tak mam i mi przykro - mogliby twórcy gry okazać troszkę łaskawości i uchylić na moment zaklęte i zamknięte drzwi sklepu choćby na moment...

16. tojesta

tojesta Czeladnik forum

załamka :( no trudno.....

17. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękujemy za Wsze opinie, wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.