Opinie Piłkarskie emocje

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 8 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Witam, kolejny event i kolejny dylemat bawić się w sianie czy odpuścić. Pnącze z punktami na bahamę nie interesuje mnie mam 331 poziom i 235 bananów na plusie, wolała bym pnącze z punktami na farmę, więc na to zbierać nie będę, może zrobię kilka piłek i zgarnę super paszę, pomocników i wejściówki.:sleepy: Miłej zabawy życzę strzelającym do bramki, powodzenia.

Nutka i wolf031973 lubią to.
  2. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Jeżeli z jednego meczu jest max. 6 talarów to na pnącze plus super pasza i kombajn potrzeba 63 gry - w przeliczeniu na roślinki daje 22.050 każdej. Całe szczęście, że mnie ewenty już nie dotyczą.

3. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

W poradniku przydałby się opis nagród które możemy zdobyć na boisku. Poza tym jeżeli np. wykonam próbę i przeciwnik przejmie piłkę to czy nagrody zdobyte przed jej przejęciem zostają u mnie, czy przepadają? Jeżeli nie przepadają to opłaca się strzelać do brami dopiero w 5 próbie... Mam nadzieję, że opisałam problem zrozumiale.

4. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Jeśli mogę wtrącić swoje 5 groszy to masz w OO boiska i tam są pokazane nagrody

babula40, jola0909g oraz Mariolka7214 lubią to.
  5. Paweł1977VIP

Paweł1977VIP Aktywny autor

Witam szkoda ze nie można zostawic talarów z eventu wikingów na event piłkarski

Widełki3 lubi to.
  6. Widełki3

Dzięki, nie zauważyłam, że można kliknąć :oops: Niemniej druga kwestia pozostaje otwartą.

Nutka i babula40 lubią to.
  7. florentyna

florentyna Stary wyjadacz

czyli jeden mecz to 7 talarów - 6 w bramce plus 1 w polu

8. Widełki3

w polu są 3

jola0909g lubi to.
  9. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Po 1 w polu możesz zebrać, tylko na jednym boisku są chyba 2 mozliwe dodatkowo.
    To, że są tam 2, nie znaczy, że je zbierzesz, bo albo w jedną, albo w drugą stronę, cofnąć się nie da, boisko przesunie się do przodu po rzucie. Tak, że wychodzi, że max 7, a jest opcja, że nic nie dostaniesz, jak stracisz piłkę i nie zbierzesz talarka.
    Chyba sobie ten event jednak daruję, tyle siania, a i kolejny z sianiem będzie, trzeba odpocząć

10. PoloMlo

PoloMlo Czeladnik forum

Jak by nie patrzeć na to,to coś chyba nie tak BP ma,tyle roślin i wypadajek,trzeba zrobić 133 gry zdobywając 7 GT aby skończyć wszystko

11. Widełki3

mogę zebrać 3, tam jest taka mała cyferka 3 pod obrazkiem :p

12. Mariolka7214

Mozliwe, ja tam nic nie widzę, tylko, że coś jest, może być 1 albo 3 a równie dobrze 8, jakość jest paskudna nawet po powiększeniu. Co nie zmienia faktu, że i tak nie robię, kiedyś trzeba przystopować, pomyslę nad psim, znaczy kolejnym.

13. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Minimalnie można zdobyć 3GT a max 9

babula40, jola0909g oraz amber♥ lubią to.
  14. amber♥

amber♥ Komandor forum

Wiesz im dłużej czytam FAQ tym bardziej mam niechcieja...zbyt szybko dali następny event z sianiem tysięcy roslin..coś mi się kojarzy że ten poprzedni event piłkarski też nie przypadł mi do gustu (mini gra) chociaż coś tam zrobiłam bo pnącze mam ..:) ..Już zdecydowałam nie robię eventu , za dużo tego i tak nie mam kombajnu więc klikam na te gałązki przez kilka minut , no obejdę się bez tego i trochę od farmy odpocznę ..;)
    Powodzenia wszystkim ..

15. Mariolka7214

Nie czytaj i tak sie nic więcej nie dowiesz xD
    mnie też się wtedy nie podobał, dlatego pewnie teraz też mam niechcieja;)
    Poobijamy się razem, pewnie wypadajki nam stodołę zasypią z tej racji ;)

16. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Ja też odpuszczam :)
    Gdyby dali g&t to coś przy okazji bym podłubała, a tak nie chce mi się i już xD

Powodzenia dla robiących event :)
    Miłego dnia :)

17. Widełki3

Tak, czy inaczej nie wygląda to ciekawie, a za pasem oprócz psiego jest jeszcze hodowlany. Chyba skończę ten event na paru rzeczach z innych.

wolf031973 lubi to.
  18. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Event prawie tak emocjonujący jakby nasze chłopaki /Lewy i spółka/ grały o mistrza w Moskwie czy innym Katarze /sic!/.
    Z tym , że prawie robi ogromną różnicę. W tym wypadku nawet gigantyczną.
    Mógłbym napisać znowu o itemach petardach , kolejnych odgrzewanych kotletach /uprzedzam niezorientowanych , że mini gierka bardzo mozolna/ , sianiu po sianu i po sianiu , które ma na celu tylko i wyłącznie wyczyszczenie z resztek kuponów i nadwyżek SN , a sensu żadnego.
    Warto by było wspomnieć , że resztki grających w znaczącej większości oczekują G&T to i dostajemy GT /sic!/ i w ogóle jest pięknie i wesoło.
    Ale nie wspomnę o tym wszystkim , bo mi się ulewa i to znacząco.

Bry oczywiste.

19. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Ja zacznę a ile zrobię to zrobię. Po 6 zbiorów z hakiem każdej roslinki potrzeba siejąc na 664 małych polach. Gdyby mi się udalo zdobyć gałąź to dalaby mi ona miesięcznie ponad 2,7 mln TPD co u mnie jest poważnym zastrzykiem punktowym.

20. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

Komuś słońce mózg wypaliło chyba, aby zdobyc tylko itemy i pnącze, zakładając, że za każdą gre zdobędzie się 7 talarów, trzeba wykonac 53 gry to jest 18 550 każdej rośliny i 1590 wypadajek.
    Sprawdzałam też angielskie FAQ i gra się kończy jak strzeli bramkę lub straci 5 szans , czyli wychodzi 7 talarów max na jedną grę

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.