Opinie Piłkarskie emocje

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 8 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Pod tabelką to znaczy pod tym czymś w poradniku do eventu:

Jak klikniesz w kolejne boiska w tabelce, to ci się otworzą te schematy czyli rysunki planszy do rozgrywki.
    Nie ma się co przejmować tymi kreskami, i tak widać, jak można iść z tą piłką :)

-rybka24- i Nutka lubią to.
  2. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

u mnie pnącze zdobyte i nawet trzy itemy postawione teraz zbieram wypadajki na ostatni item

gosiunia007, usiamik46 oraz Widełki3 lubią to.
  3. 11eveline

11eveline Książę forum

Zebrałam w sumie 230 talarów i jestem zmęczona grą. Z jednej strony odpuściłabym pnącze z itemami, ale szkoda mi 80500 TPD co 24 h. Zagadkowe zagrody i drzewa też przydałyby się - nie mam wszystkich. Ale czy uzbieram tyle talarów nie wiem.

dodotrzy i gosiunia007 lubią to.
  4. niebo016

niebo016 Generał forum

Event idzie mi dziś katastrofalnie:(, ale 169 talarów już mam, pójdzie na tajemniczości:), niestety za duże mam braki aby mieć pnącze.:sleepy:

5. stanior01

stanior01 Okazjonalny autor

mam pytanko ile talarów zbieracie z boiska mi zawsze 9 tylko się udaje może więcej się da ktoś podpowie ? :)oka nie było tematu :p przeczytałem wcześniejsze posty :):)

6. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

miało być lepiej z wypadajkami,przed chwilą zebrałam z plantacji,leśnej polany,dzikej łąki,głównej łąki(małe pola,była posiana czarna futbolowa róża)....20 sztuk gumowej piłki-.-.....no naprawdę....rewelacyjnie poprawili jakość ich wypadania,aż siać się odechciewa.........

7. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

To kiepsko faktycznie , u mnie z jednego pola czarnej róży wypadło 20 piłek .
    Trzy itemy siedzą na pnączu , a ja czekam na zbiór i będę walczyć o ostatni item .

8. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

po nocnych zbiorach mam już 922 piłeczki :D super z samego goździka poleciało 105szt a z melona nie pamiętam. Mogę spokojnie siać róże, bo mam więcej wypadalców niż róży, a sieję prawie co do minuty, a do tego pierwszej nocy też siałam róże.
    No nic to zgarnę itemy i jak najwięcej dodatkowych (kupon, drzewka, kropelki). ciekawe ile się uda.
    Wszystkie meczyki nadal wygrane dla mnie po 9 talarów. Ale na razie przerwa bo mi zbrakło białego kwiecia. Czarnego mam ponad 2 tys.

SperanzaE i xBabciaEwa lubią to.
  9. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Witam
    Nie liczę ile mi wypada, ale chyba nie jest tak źle. Pnącze odpalone,SP kupiona.Sieje wyłącznie ewentowe badyle.
    Zbiór za 2 godziny.

Nutka i xBabciaEwa lubią to.
  10. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

9 można maxymalnie zdobyć w grze

Brakuje mi jeszcze jednego itemu ale dzis juz bedzie pnącze działać :d
    za godzine zbiore białą roze, posieje czarną
    Sieje na noc dlugorosnące i mam piłek calkiem sporo :p
    bede siac i grac do konca eventu, nie wiem co uda mi się zgarnac, ale bede na pewno polować na tsy wszystkie a reszta sie zobaczy

11. marynia53

marynia53 Cesarz forum

jeszcze jeden mały item i będzie pnącze. Resztę zobaczę:p:p

12. 6elka4

6elka4 Baron forum

163 wypadajki z 3 pol gozdzika i 2 pol melona. Nie jest zle- brakuje badyla do grania w gierke.

13. Ciapciak1703

Ciapciak1703 Ekspert forum

Fajna sprawa z tym kopaniem, w większości przypadków wpadło 9 talarów, jeden raz się zagapiłem i było 6, tajemniczości już zgarnięte, róże naprzemiennie się sieją, do upatrzonego celu 13000 białego, 9000 czarnego kwiecia i 800 wypadajców, teraz zgodnie z priorytetami zbieram na zawartość pnącza, a potem reszta. Największą trudnością jest zgarnięcie SP na 6 boisku między dwoma świniami, (to świnie jedne) jakoś tak się zawsze zazębiają. :p :music:Pooolska mistrzem Pooolski! :music:

SperanzaE, 6elka4 oraz AnnDżelina lubią to.
  14. princessca

princessca Okazjonalny autor

odkryłam zagrody - zero biznonów :((( na drzewka też się połakomiłam i do paska. Teraz dzielnie zbieram na pnącze oby się udało. Czy ktoś jest zadowolony z odkrytych tajemniczości, czy ktoś wylosował bizony?

15. anika1k

anika1k Młodszy ekspert

U mnie tak samo event mnie nie rusza chociaż lubię piłkę nożną ;) z zagadkowych drzew na baha 2 akacje ,na polanie kiepsko teraz zagrody :)

16. aisunel

aisunel Generał forum

Grzechem byloby tego iwentu nie robic.Ale te mecze mnie wykanczaja.Ignorujac ten handel z podarunkami moge sie skupic na talarkach.Czuje tam w nagrodach moje bizony i te paskudztwa w baseniexD.Mam ponad 200 srebrnikow i wypadajow ponad 1000.Wyjatkowo sprawnie to u mnie wylata.Czas podlac rose.Czy aby akurat teraz wprowadzone Gt nie mialo jakiegos podtekstu biznesowo-finansowego?.I czy aby koszyczki nie sa do wielokrotnego zakupu?xD

17. -szalona-

-szalona- Wyjątkowy talent

Wystawiłam tajemniczych stajennych i tajemnicze sadzonki. Z jednej strony mam nadzieję na coś fajnego, a z drugiej aż się boję co tam może się pojawić. Miałam tylko TS zgarnąć ale jakoś jeszcze to pnącze i itemy mi się zamarzyły więc dalej trzeba siać... potrzeba jeszcze 240 talarów czyli aż 27 gier... o jeju,a róż... odechciało mi się :(:cry:

gosiunia007 i Nutka lubią to.
  18. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

pnącze i 3 itemy zdobyte
    czwarty item w połowie - znaczy się mam 41 gwiezdnych talarów :p

do zaplanowanego końca zostało mi jeszcze po 12 tysięcy do wysiania każdej rośliny, jak robić event to tylko w całości, ze sklepu planuję zabrać wszystko co dają ;)xD

19. poziomkowaMarjola

poziomkowaMarjola Aktywny autor

Nie było by żle gdyby nie przykręcony kurek z piłeczkami, pnącze będzie i parę pewnie innych nagród może adekwatnych do dużej ilości
    i rośliny
    i czasu poświęconego, ale wydaje mi się, że nigdy tak nie szło jak krew z nosa sianie strzały po 9.

20. aisunel

aisunel Generał forum

Pomysl dlaczego.U mnie 3 konta i na kazdym leca strumieniami???.Powodzonka

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.