Opinie Piłkarskie emocje

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 8 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy,

Powraca największa sportowa impreza Farmeramy i tylko Ty możesz poprowadzić swoją drużynę do zwycięstwa. Wybiegnij więc na boisko - pora na piłkarskie emocje!

piłkarskie.png

Wtorek 09.05.2017 godz. 14:00

Poniedziałek 15.05.2017 godz. 14:00

ScreenHunter_1225 May. 08 09.28.jpg ScreenHunter_1225 May. 08 09.28.jpg ScreenHunter_1225 May. 08 09.28.jpg

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

gretag lubi to.
  2. KacperPoll

KacperPoll Czeladnik forum

W końcu zamieścili. A jednak od jutra...

Nika7878 i gretag lubią to.
  3. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

zobaczymy , moze bede tylko kibicowac , a moze zagram ;)

Dybilas4, -uleczka78- oraz gretag lubią to.
  4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

tak też było w kalendarzu podane, ze od jutra

ja robię ;)
    ostatnio przy tym evencie bylam na wakacjach i kojarzy mi się z piękną goraca chorwacją :d
    no ale ze teraz bede w domu to większą wagę do niego przyłożę i pewnie więcej zrobię :p

gretag, zonaania2122 oraz agni33 lubią to.
  5. sansevieria

sansevieria Czeladnik forum

.... wicie juz ile czego trzeba siać?

gretag lubi to.
  6. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

Coś takiego chyba już było.Czyli nie będzie tak źle o ile wypadajce dopiszą.

gretag lubi to.
  7. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

nagrody nie sa zle, no i czas roslin nie az tak wczerpujacy, nooooo jednak kusi mnie by wziac w nim udzial :p

6elka4 i gretag lubią to.
  8. iwona1957

iwona1957 Komisarz forum

ktos pamięta ile talarów można było zdobyć podczas jednej mini gry?

gretag lubi to.
  9. zazulec

zazulec Książę forum

O ile dobrze pamiętam to od 4 do 6 + 1 lub 2 gdzieś po drodze. Także nie za dużo.

gretag lubi to.
  10. KacperPoll

4, 5 lub 6

gretag lubi to.
  11. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

pnacze.... naprawde 250 x poziom baha co 12 h ?

gretag lubi to.
  12. amber♥

amber♥ Komandor forum

Tak ale 1 piłka to było 5 prób czyli jeśli trafi się 5x6 to 30 talarów ..tylko tutaj nie widzę w FAQ tego dopisku 1 piłka = 5 prób ..
    zobaczę coś tam zgarne przynajmniej itemy i pnacze , reszta się okaże w praniu ..:D

PS. Wolałabym G&T bo siania mam powyżej uszu :)

13. Flipkowo

Flipkowo Naśladowca mistrzów

Napisali że na wszystkie nagrody potrzeba 857 GT a mnie wyszło, że potrzebujemy 928 GT

basia_z_, amber♥ oraz gretag lubią to.
  14. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

jeden mecz-piłka- to max 9 talarów-o ile dobrze liczę
    czyli na pnącze i itemy musimy rozegrać najmniej 37 meczy
    więc potrzebujemy po 12950 roślin i 1110 wypadajek...
    ...żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce ...pnącze fajne co 12 h 92 000 tpd bym dostała...
    miłego:)

Ostatnie edytowanie: 8 maja 2017
  15. KacperPoll

jedna piłka, jeden mecz w którym masz pięć szans.
    Jeśli trafisz do bramki, masz tyle ile zaznaczono nad bramka. Trzy sektory w które możesz celować. Gol kończy mecz i tak samo 5 trafień w przeciwnika. Tyle, że wtedy nici z talarków

16. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

A ja chyba nie robię...-.- Znowu odgrzewany kotlet a siania sporo..Na lvl na Bahamie mało mi zależy a itemy 24 h,to szału nie robią..Jeśli jednak się skuszę jutro(wiadomo,że kobieta zmienną jest :p ) to tylko dla samych nawozów i drzew.

17. KacperPoll

nici za gol a dostajesz tylko 3 gwarantowane na początku meczu. w pierwszym podaniu

18. amber♥

amber♥ Komandor forum

Chyba coś mi się pomyliło ..zazulec ma rację ..prób jest 5 ale
    Mini gra kończy się, jeśli Gracz trafi do bramki lub straci 5 szans poprzez uderzenie w przeciwnika
    czyli jeśli trafię za 1 razem 6 talarów to 4 próby przepadają ...masakra nie wiem czy mi się chce robić ten event ..no za dużo tego, jestem skołowana :pxDxD

PS Moje wyliczenia to chyba pobożne życzenia :)

19. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

też się zastanawiam czy robić, chociaż pnącze zacne
    przesyt siania chyba mam8)

20. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Robić będę, ale bez entuzjazmu..... znowu sianie tys roślin, nie wiadomo jak będą lecieć te wypadajki..... :sleepy:
    Zastanawiam się, czy to pnącze jest tylko na wyspę? może jakiś błąd w tłumaczeniu? na wyspowym aż tak bardzo mi nie zależy, zawsze było chyba i tu i tu....
    Wezmę to pnącze z itemami,chociaż tylko na wyspę :sleepy: no i może jeszcze uda się coś zdobyć z różnych ale to nadprogramowo. Na TS-y nie liczę, nic ciekawego z nich ostatnio nie mam, same starocie w kolorze żółtym ew. pomarańczowym....:cry:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.