Opinie Piłkarskie emocje 2023

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Czerwona, Jun 6, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Powiem więcej:

Bajka!:p;)

2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

u mnie też kumulacja-2 kumple:mad:8)

3. Bajka

Bajka Zaawansowany

Dziękuję bardzo:)
    Ostatnio wystawiłam bodajże 9 pikolaków i nagrody takie sobie a teraz 2 i efekt piorunujący:inlove:

Dzięki :D

Posty połączyłam, nie pisz jednego pod drugim.
    BA_Czerwona

Last edited by moderator: Jun 27, 2023
  4. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Trochę ciężko było z wypadajkami, bo nie ruszałam leśnej polany. Kupiłam pnącze z itemami, 4 ulepszenia chatki i 2 skrzynki Piccolo, które poczekają w pasku na lepsze czasy. Ostatniego zasiewu na kupony na kombajn nie zebrałam, choroba położyła mnie do łóżka akurat przed 22. Ale mam jeszcze kilka zbiorów z bukietu kwiatów(+), z następnych skrzynek też pewnie coś fajnego wyskoczy. Ogólnie event na + :)

5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Szkoda czasu.
    Nagroda jest już przypisana i nie ma znaczenia kiedy, gdzie i ile pikolo otworzysz.
    Może w pasku będziesz kisić florenowca?

6. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Dzięki za kolejną dobrą radę, z tym przypisaniem nagrody pewnie masz rację . Nieraz wystawiałam pojedyncze skrzynki i wypadały z nich najsłabsze nagrody. Gdy wystawiam kilka na raz, to zawsze jest parę cenniejszych nagród. Mam nadzieję, że BP stosuje rachunek prawdopodobieństwa i kiedyś to upragnione przez graczy drzewko zawita i na mojej farmie. Póki co cieszę się pnączem, które co kilka dni daje 3 lub 6 fl., co jest nawet korzystniejsze od drzewka fl., o którym już z takim utęsknieniem nie marzę :)

7. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Takie cuda to tylko w bajkach:)Gratuluję:xDxDxD

krasnoludek10, Bajka and agniecha$ like this.
  8. Bajka

Bajka Zaawansowany

Dzięki :inlove:

krasnoludek10 likes this.
  9. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Dziękujemy za opinie. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Thread Status:
Not open for further replies.