Opinie Piłkarskie emocje 2023

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 czerwca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Powiem więcej:

Bajka!:p;)

2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

u mnie też kumulacja-2 kumple:mad:8)

3. Bajka

Bajka Zaawansowany

Dziękuję bardzo:)
    Ostatnio wystawiłam bodajże 9 pikolaków i nagrody takie sobie a teraz 2 i efekt piorunujący:inlove:

Dzięki :D

Posty połączyłam, nie pisz jednego pod drugim.
    BA_Czerwona

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 czerwca 2023
  4. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Trochę ciężko było z wypadajkami, bo nie ruszałam leśnej polany. Kupiłam pnącze z itemami, 4 ulepszenia chatki i 2 skrzynki Piccolo, które poczekają w pasku na lepsze czasy. Ostatniego zasiewu na kupony na kombajn nie zebrałam, choroba położyła mnie do łóżka akurat przed 22. Ale mam jeszcze kilka zbiorów z bukietu kwiatów(+), z następnych skrzynek też pewnie coś fajnego wyskoczy. Ogólnie event na + :)

5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Szkoda czasu.
    Nagroda jest już przypisana i nie ma znaczenia kiedy, gdzie i ile pikolo otworzysz.
    Może w pasku będziesz kisić florenowca?

6. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Dzięki za kolejną dobrą radę, z tym przypisaniem nagrody pewnie masz rację . Nieraz wystawiałam pojedyncze skrzynki i wypadały z nich najsłabsze nagrody. Gdy wystawiam kilka na raz, to zawsze jest parę cenniejszych nagród. Mam nadzieję, że BP stosuje rachunek prawdopodobieństwa i kiedyś to upragnione przez graczy drzewko zawita i na mojej farmie. Póki co cieszę się pnączem, które co kilka dni daje 3 lub 6 fl., co jest nawet korzystniejsze od drzewka fl., o którym już z takim utęsknieniem nie marzę :)

7. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Takie cuda to tylko w bajkach:)Gratuluję:xDxDxD

krasnoludek10, Bajka oraz agniecha$ lubią to.
  8. Bajka

Bajka Zaawansowany

Dzięki :inlove:

krasnoludek10 lubi to.
  9. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Dziękujemy za opinie. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.