Opinie Piłkarskie emocje 2023

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 6 czerwca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Mocno się zastanawiam.
    Pnącze mnie nie interesuje.
    Jedynym wabikiem mogą być nakładki.
    Tylko czy warto zacząć się grzebać?
    Wybieg pełny.
    Jak złapię chatkę surfera, to na wybiegu będę musiał coś podmienić i zostanie z niej "tylko" 100% na plusie.
    Nie jest to mało, ale trzeba złapać wszystkie nakładki w nadchodzących ewentach, a to może się nie udać z różnych przyczyn.
    Miesiąc pilnowania ewentów dla zysku 100% PD.
    Nie wiem czy zaczynać ten maraton.
    Jeśli już, to zrobię tylko na styk na 4 nakładki.
    Potrzeba 248 GT.
    Z tego co wyłapuję na boiskach:
    b0 - 48 GT
    b1 - 48 GT
    b2 - 48 GT
    b3 - 54 GT
    b4 - 48 GT - dotąd 246 GT, może styknie jak uda się złapać 24 GT na b1
    b5 - 48 GT

Wersja optymistyczna - 5 boisk, do b4 włącznie.
    W końcu po coś te 24GT na b1 są.
    Każda gra to 422 biała róża, 425 fioletowa róża, 63 gumowa piłka.
    Czyli muszę wysiać:
    5 x 422 = 2.110 biała
    5 x 425 = 2.125 fioletowa
    i wylotki:
    5 x 63 = 315

Badyl praktycznie taki sam, można siać po połowie.
    Tak, czy inaczej - 4 zbiory.

Muszę to przemyśleć jeszcze.
    ----------------------------------
    Do tego tak się zastanawiam, czy nie warto z latarni zrobić drugiego wybiegu?

2. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Pytanie do MODów czy na boisku B1 udaje się złapać 12+24 +36 czy tylko 12 plus36.Dylemat czy w poziomym ruchu dolicza te 24 GT?

3. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Ten gif w poradniku to nie jest przypadkowy wybór;) Pokazuje on jak złapać w pierwszej części planszy zarówno 12 GT jak i 24 GT.

4. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

A to już co nieco wiem :) Tyle,ze na bank nie zdobędę wszystkich ulepszeń do chatki ( ajak cos zaczynam to lubie miec całość ) ; pod koniec mca wyjedżam na urlop i z netem będzie tam kiepsko. Problem więc z głowy. Może pobawię się tylko do pnącza i pikolaków. Jedna runda po boiskach powinna wystarczyć. Z tego co pamiętam jedna plansza sprawiała mi trudność- nie mogłam trafić dodatkowych GT.

5. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Dziękuję,widzisz niby ogladałam poradnik ,jednak nie sprostrzegłam ,że pokazuje on akurat B1.xD

6. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

Wersja minimalistyczna - sklepik:
    - rząd pnącza kosztuje 185 GT (gwiezdne talary) a więc mało spokojnie się go wykupi
    - cały komplet itemków do gałązki kosztuje 565 GT (tutaj już więcej trzeba siać ale również da się zrobić )
    - w sumie na całe pnącze trzeba wydać 750 GT sporo ale dla chcącego nic trudnego :)

Dla bardziej zagorzałych fanów futbolu opcja z 4 nakładkami chatki surfera:
    - mamy 4 ulepszenia po 62 GT za każdą więc w sumie potrzebujemy 248 GT myślę,że można na spokojnie je zdobyć :)

Podsumowując moja opcja to : pnącze oraz 4 nakładki chatki ( wiem nie czuję że rymuje ) :D a zobaczymy jak będzie w praktyce ;)
    Potrzebuję na to wszystko 998 GT sporo jak dla mnie ale czasu dużo czyli nie powinno być większych problemów :) Także życzę wszystkim samych goli i jak najwięcej dobroci ze sklepiku :) Polska goola hehe :D

7. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Lubię ten event, więc coś w wolnym czasie "pokopię".
    Wolałabym hokej... z jakiegoś powodu bardziej przypadł mi do gustu, ale to już takie wybrzydzanie.
    Fabryka to już tradycja w eventach "około wakacyjnych", maj - czerwiec który to już rok... 3?, więc zaskoczenia nie ma.
    Bonus jak bonus - skrzyneczki lubię pasjami, bonusy % mnie nie interesują, item jest ładny (to najważniejsze ;)).
    Zobaczymy czy wymagania pozwolą, bo uparłam się w "piechotkowaniu" eventów, a logując się raz w ciągu dnia i nadganiając wieczorem to średnio realne jest.
    Powodzenia w "kopaniu".

8. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

Teraz hokej chyba na trawie :D nie ta pora roku :p a tak serio to koło zimy może pojeździmy na łyżwach i poganiamy za krążkami :D Tylko co w sklepiku będzie tam do zaoferowania może fabryczka do robienia kulek śnieżnych :D hehe

9. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

spłukałem się z sn przy obecnym ewenie , pd nie kolekcjonuję więc pnącze nie potrzebne, a do sezonu sporo zapasów poszło wiec czas nadrobić zaległości...jak Wy to mówicie "hamaczek"

10. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Zastanawiam się czy ogarnę to co chcę na jednym polu tylko.
    Oczywiście chcę nakładki (nie wiem po co, bo marny to bonus przy innych jakie mamy na farmie, ale Mietek mówi żebym to wzięła :p) i oczywiście piccolo i potencjalne hieny.

Nie chce mi się ściągać itemów z dzikiej łąki :sleepy:

11. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Ja sieję tylko na 248 GT, żeby mieć 4 nakładki chatki surfera. Z Picolo skutecznie mnie BP wyleczyło, tak jak z tajemniczości i sadzonek. Gdyby pnącze było inne to bym może się podjął robienia całości.

12. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Klasycznie- robię. Ile zrobię, tyle zrobię. Nie ma spiny.

13. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Po namysle jednak nie robie :)

Chatka mi nie jest potrzebna, bez picolaka przezyje. Mechanika mnie nie zacheca.

Podgonie misje w spoldzielni :)

14. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

ja też coś tam porobię ile zrobię to będzie

15. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Robię jak wszystkie eventy, może nie w całości ale ile zrobię tyle będzie.

16. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

robię i będę kibicować wszystkim rogrywającym swoje mecze ..i zobaczymy ...czy piłka podskoczy w czasie rzutu w B1 ...jak zawsze byłam pechowa ...i tak zostało.. nawet na farmie wisi fatum...koło jak zawsze ...zardzewiałe ...nowości jak zawsze brak ..a z Pikolaków dostaje ostatni sort ...no cóż takie życie ...wszystkim życzę gola ...biało - czerwoni

krasnoludek10, bogusiania oraz tamako lubią to.
  17. MiszkaM

MiszkaM Wielki mistrz forum

Oczywiście robię, jak wszystko. Pnącze, nakładki, piccolo - plan minimum. Na koło nie liczę , nigdy nie współpracuje.
    Nie rozumiem rozpisanej planszy B1, żeby zdobyć 24 wg mnie trzeba strzelić 2 poziomy dalej.

incasent, krasnoludek10 oraz bogusiania lubią to.
  18. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Gif z FAQ pokazuje jak to ogarnąć:

19. marit76

marit76 Czeladnik forum

gdzie mam wybudować tą chatke serfera ???

krasnoludek10 lubi to.
  20. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Po zalogowaniu dzisiaj po godz. 14 powinna już być w inwentarzu, w dekoracjach, nie trzeba jej budować :)

incasent i krasnoludek10 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.