Opinie Piłkarskie emocje 2022

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 15 listopada 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Czyżbym tylko ja nadal biegała za piłką?xD W sklepiku wykupiłam całą zakładkę "nagrody główne", teraz zbieram GT na piccolo. Przyznaję, że parę razy niemożebnie skiksowałam, a raz nawet nie trafiłam do bramki. Obrona okazała się nie do przejściaxD:cry:

2. MiszkaM

MiszkaM Wielki mistrz forum

Też walczę, pnącze pracuje, dziś mam nadzieje na piccolox2, z resztą zobaczę. Wylotek strasznie mało, na Leśną wrzuciłam drzewa mam raptem kilkanaście na zbór. Rozgrywki fajne, ale 9tą, oczywiście za największą liczbę punk†ów, przewaliłam. Powodzenia.

3. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

Nie tylko, ja będę rozgrywała tą nierówną grę do samego końca, bo bez wsparcia Koła (nie)fortuny idzie bardzo ciężko, a swoją drogą obecna gra została zepsuta w stosunku do poprzednich edycji.

4. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

Witam pnącze wisi już :) także jeszcze ulepszenia zdobyć i można śmiało powiedzieć ze event udany ;) Jednak te zagadkowe kuszą może jeszcze się wyciśnie z talarków ;)

5. moncik75

moncik75 Czeladnik forum

Ja dzisiaj otworzyłem obie dostępne piccolo. W pierwszej drzewo florenowe (prawdę mówiąc tym razem polowałem na Dyniowy prezent :) w drugiej Dyniowy :)))) Ostatnio miałem głównie nieumarłe skarby i chomicze muchołapki także dzisiaj duuuuużo szczęścia.

6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Pierwsza gierka rozegrana i 18 talarów, bo obrona okazała się nie do przejściaxD:cry:xD

7. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

też tak zaczęłam ale nie martw się,,tylko skup się bo te mecze są trudniejsze,
    zdobyłam pnącze z itemami,ulepszenia balonowe,2 skrzynki piccolo,70 SP i dalej gram,powodzenia:inlove:

Ostatnie edytowanie: 20 listopada 2022
  8. alekar

alekar Chodząca legenda forum

grania. :inlove: panoramaogrodnicza:inlove: wielkie dzięki za podpowiedzi :inlove::inlove:

9. ewanta

ewanta Komandor forum

pnącze wisi, z piccolo wieczne poszukiwanie skarbów i inwazja robali , oceloty nadal nie zadomowiły się na mojej farmie :cry:
    gram dalej. może teraz skrzynię bonusów kupię albo SNZ - zobaczymy ile jeszcze talarów wygram.

10. kudlaty147

kudlaty147 Chodząca legenda forum

pnacze wisi 1 polo zdjete na 2 zabraklo 8 talarow jeszcze skrzyneczki z bonusami by sie przydaly ale do konca beda

krasnoludek10 i Aisha1969 lubią to.
  11. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

za logowanie dali +1 do stodoły na 4h zbiór ze stoperem w ręku ,nastawiłam budzik co by go nie przeoczyć badyl z qupą rośnie 3h,58 :D koło nie współpracuje od dawna :)

12. kudlaty147

kudlaty147 Chodząca legenda forum

u mie tez nie chce kolo wsolpacowac mam sporo wypadjek to gram do konca

krasnoludek10 i Aisha1969 lubią to.
  13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kobuma zacytowałaś/eś swój poprzedni post nic do niego nie dopisując, dlatego został usunięty. Jeśli jednak masz jakieś zastrzeżenia to zapraszam do Pomocy technicznej, tutaj Twój post usunęłam.

krasnoludek10 i kudlaty147 lubią to.
  14. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Zrobiłam tak samo :D Na stanie mam 820GT i nie wiem co za to kupić xD:cry: W sumie ulepszenia mam,piccolo mam. Ciągle się waham czy inwestować w pnącze. -.- Czekam godzinkę i będzie 9-te boisko i się zastanawiam czy znowu wtopię xD

15. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

5 imprezówek wykręciłem i 99 darmowych, bonusy się pokazywały ale tylko raz udało mi się wykręcić bonus na uprawy +1 na 6h i to w takim momencie, że potem miałem inne zajęcia i nie mogłem wejść na farmę8)-.-8)

W temacie - dopiero zebrałem poranny zbiór, więc najwyżej poszperam w inwentarzu i coś tak wygrzebię, ale to w ostateczności - jak już wyrobię wszystkie gry po posianiu teraz białej róży i zostawieniu do siania 379 czarnych i jednocześnie coś mi zostanie do zebrania w sklepiku.

EDIT: Bez myszki Ci ruszający się niebiescy, to katorga - muszę klikać po 4 razy w to samo miejsce, aby załapało:mad::mad::mad:

Ostatnie edytowanie: 21 listopada 2022
    Aisha1969, AngelGina oraz kudlaty147 lubią to.
  16. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Pnącze, skrzyneczki, ulepszenia i wystarczy :)

17. ShaGGy778

ShaGGy778 Hrabia forum

Oceloty niestety nie dla mnie, trzeba walczyć z sezonem drwala. Ale wypadła mi za to zagroda dla leniwców klasyczna++, ciekawa opcja ;)

18. kamder

kamder Hrabia forum

Wykupione pnącze, ulepszenia, tajemnicze zagrody oraz 2 szt. piccolo :)
    Trochę talarów mi zostało, więc mogę itemy kupić z poprzednich edycji, jakby komuś brakowało do pnącza :)

AngelGina, krasnoludek10 oraz Aisha1969 lubią to.
  19. Kafelowy

Kafelowy Mieszkaniec forum

Huuraa! Po raz pierwszy udało mi się zdobyć 90 talarów w planszy 9. Co prawda nie potwierdzę tego skrinem, ale może kiedyś nauczę się go zamieszczać we wpisach. Pozdrawiam grających. Acha piccolo dały mi : inwazja robali i wielozodaniowiec.

20. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Itemów mi zabraknie, to pewne, bo zaczęłam event z bardzo dużym opóźnieniem

Aisha1969 i krasnoludek10 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.