Opinie Piłkarskie emocje 2022

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 15 listopada 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Plan wykonany :) Piccolo dojrzewają :) Pnącze dalej NIE kusi ;) Gram dalej - zobaczymy na co finalnie się zdecyduję :) Skłaniam się ku śmigiełkom i SN. Robię tak jak robiłam: na roślinki idzie tylko woda i to co spod ogona wypadnie zwierzakom ;) Teraz mam więcej wypadajek ,a wcześniej nie narzekałam. No cóż... na rozsiew poszło nieco kropelek,plus w czwartek podsypałam bo w poniedziałek nie bardzo będę mogła grać. Ale czy mam ogromny żal do BP? Nie. Już przywykłam,że w tej grze wszystko może się zdarzyć. Jednak jestem w stanie zrozumieć graczy którzy założyli sobie pewną taktykę i teraz ona wzięła "w łeb" a pewne straty ponieśli. Bo jakby nie patrzeć niebawem dożynki,a tam wszystko co gromadzimy cały rok może się przydać i mieć znaczenie.

2. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

...ale popsuli piłkarzyki. Albo trzeba czekać 5 minut aż przestanę się nachodzić z napastnikiem, abo podawać milion razy do poruszającego się kolegi. Piłka zielona - klikam - nic i tak kilkanaście razy, jak nie więcej. Powinno załapać, a jednak. Monotonne to i irytujące. Zawsze było szybko i przyjemnie, a teraz jakieś dziwne akcje -.-

3. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Pnącze odpalone,ulepszenia fabryki też są .Piccolo 1 wykupiłam zbieram teraz na 2 .

4. abask

abask Fanatyk forum

Ja z Piccolo czekałam aż się więcej uzbiera i wystawiłam jak miałam 27 sztuk i trafiły mi się dwa florenowce :)
    Ja teraz sieję na spokojnie bo mam to, co miałam zaplanowane :)

5. siasia48

siasia48 Stały bywalec

Mam ten sam problem na boisku nr 8. W pierwszym okrążeniu jakoś po 150 - tym kliknięciu się udało teraz zaczyna mi adrenalina za wysoko skakać. Ktoś wie jak ten moment przeskoczyć, przeszkód od przeciwnika nie ma a przejść trudniej niż z przeciwnikiem.>:(

6. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

pnącze odpalone,2 x pikolo,5 x ulepszenia wykupione ,teraz zbieram na potencjalne oceloty i może skrzynkę bonusów ,już bez spinki na luzie bo plan wykonany :D

7. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Też mam zawsze zamiar poczekać z wystawianiem piccolo,ale raz: jestem niecierpliwa ;) i dwa: nie mam miejsca na duża ilość itemów 2x2.
    U mnie jest to samo: piłkarz z "mojej" drużyny nie łapie piłki a powinien. Klikam do skutku.

8. -milena2015-

-milena2015- Czeladnik forum

Podpowie ktos jak w 2 planszy zdobyc te 72 :(

krasnoludek10, Aisha1969 oraz 22vader lubią to.
  9. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Nie muszą być sekundowe, choć niewątpliwie warto o nie powalczyć, ale każde skrócenie czasu wzrostu długorosnącej rośliny, czy to ze szklarni, czy z pnącza czy z alchemika dają zysk, w krótszym czasie dostajesz wylotki tak jak z rośliny dużo dłuższej.
    Jest kilka pnączy zwiększających szansę na ilość wypadających z pól przedmiotów, np. Poncz owocowy, Alicja w krainie stoków, Tajemniczy labirynt, Komiks odc.8, Tam i z powrotem, Farmerama na lodzie.

10. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

mam pnącze działające ulepszenia balonów i 339 talarki na stanie zobaczymy na co jeszcze uzbieram

11. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Wylotek na chwilę obecną 636, więc nie powinno być z nimi problemu a badyli półmetek. Potem już tylko nudne rozgrywanie gier mi zostaniexD:cry:xD I zastanawianie się co kupić za gwiezdne talary:p;)

12. szary_ludzik

szary_ludzik Hrabia forum

Oj, trzeba wchodzić na forum, trzeba.
    Wylotki też na leśnej, a u mnie wszystkie zwierzęta z farmy tam wylądowały.
    Tym razem jakoś nie nadążam za eventem.
    Nie wiem jaka jest zasada co do wylotek, czasem jest więcej, czasami malutko, a u mnie przeważnie te same bonusy.
    Gram dalej.

13. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Stałej zasady co do wylotek nie ma. Nie dość, że raz wypadają ze wszystkiego a czasem tylko z upraw albo z upraw i drzew, albo z samych zagród itp., to jeszcze jak można wylotki zebrać z obu rodzajów (np. tak jak w obecnym evencie czyli uprawy i drzewa), to w jednym evencie na start i potem w trakcie trwania eventu lepiej spiszą się uprawy, w innym drzewa. Sprawa ma się podobnie, jeśli wylotki są ze wszystkich obszarów - no, przynajmniej tak z grubsza. O hodowlanych z przedmiotami eventowymi się nie wypowiadam, ponieważ biorę w nich udział raz od wielkiego dzwonu. W Dożynkach i podobnych do nich eventach biorę udział tylko w części podstawowej, ale na szczęście pytanie było o wylotki:p;) Takie jest moje zdanie, więc jeśli ktoś się nie zgadza, to może wypowiedzieć swoje. Jeśli zaś chodzi o obecnie trwające wydarzenie, to... Z moich obserwacji wynika, że drzewa lepiej spisują się na wylotki:) Mam wystawione tylko 20-godzinne i niczym ich nie podlewam w znacznej większości chyba, że to wierzby całolistne albo kasztanowiec na farmie (wyspę może omówię przy jakimś wyspowym evencie), to wtedy używam Super Nawozu Zosi i - jak mam - Turbo Nawozu Zosi, ale aktualnie mi wyszedł i zbieram go od nowa. Mimo wszystko myślę, że jak ktoś ma 12-godzinne, to ma wielkie szczęście, bo może zebrać 2 razy drzewa a wtedy teoretycznie (praktycznie pewnie też) ma 2 razy więcej wylotek. Podkreślam jednak ponownie, że to są obserwacje oparte na mojej farmie i u każdego może być inaczej, ponieważ każda farma jest inna i dzięki temu na swój sposób wyjątkowa.

Badyl zebrany i ponownie posiany (aczkolwiek mam nadzieję, że teraz mi plany się nie popsuły i teraz będę siał białą różę, ponieważ przez nocną pomyłkę na paru poletkach wylądowała biała róża zamiast czarnej a to tej drugiej miałem mniej):oops:xD

14. grania.

grania. Baron forum

zależy co masz. Ja oprócz Jaśków mam trzy pnącza na wypadajki, o przepraszam cztery, ale czwarte odpala się co 333 godziny to można o nim zapomnieć i item żywy taniec chyba co 44 godz. I tak odpalam to wszystko przy pierwszym zbiorze bo potem trudno trafić z czasami. Pewnie jeszcze coś było bo miałam 3 letnią przerwę w grze 8)

15. barbarasz84

barbarasz84 Czeladnik forum

Ja 24 sztuki i ani jednego . Koniec eventu. Co chcialam to tez zdobylam.

16. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

wykupiłam 1x potencjalne oceloty wypadły jak zwykle u mnie węgorze :D raczej muszę czekać na te gwarantowane u Joachima :D

17. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Z piccolo wypadły: parasolka i kwieciste. U mnie na polach jak zawsze drzewka po bokach,a na środku pola. I jak na mój sposób grania wylotek przed "aktualizacją" było akurat. Teraz wylotek mam prawie 300 a eventówki po 600 z groszami.

18. PoloMit

PoloMit Komandor forum

Ulepszenia balonów nałożone, pnącze pracuje, piccolo czeka na miejsce na polu, skrzynie bonusowe w rezerwie zasilają liczbę posiadanych, zagadkowe drzewka zgarnięte i wpadła sekwoja albinos:inlove:, a z zagadkowych zagród ocelot:inlove:, więc jestem usatysfakcjonowana:D:inlove::music:
    dalej sieję na kupony i w zależności co mi jeszcze w oko wpadnie, pewnie nawozy;)
    Powodzenia w gierkach i jak najlepszych wyników:)

Ostatnie edytowanie: 20 listopada 2022
  19. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Nie należę do osób narzekających, ale ten event wytrąca mnie z równowagi, tym bardziej, że ta mini gra nigdy wcześniej tak nie wyglądała.

20. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

ocelotów nie dostałam ale trafiła mi się zagroda dodo pomarańczowa i tyle dobrego z tajemniczości drzew i zagród teraz już zbieram tylko na Piccolo potrzeba mi 74 talarki więc raczej je zdobędę

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.