piłkarski ewent

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria5510, 7 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

A skąd te piłki wziąć ,czy będą z pól wypadać ?i czy siać , czy z drzew, czy z zagród ?

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Piłki robi się oddając rośliny z farmy i wyspy - według wartości ze stodoły :)

ross2, toDzasta oraz patrycja9922 lubią to.
  3. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Cytat z FAQ

Koszt jednej kwiatowej piłki to równowartość 17 500 SG w roślinach z Farmy lub Bahamaramy lub 10 FL (zakup poprzez ikonę plusa przy symbolu kwiatowej piłki w lewym górnym rogu planszy eventowej).

ross2 i toDzasta lubią to.
  4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witam,

Dziękuje wszystkim graczom za prawidłowe odpowiedzi :)

maria5510 tutaj powyższe odpowiedzi graczy są poprawne, jako uzupełnienie zapraszam Cię do poradnika Finał "Piłkarskich emocji" (kliknięcie na zielony napis spowoduje przeniesienie do poradnika). Znajdziesz tam wszystkie informacje związane z eventem.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

5. maria5510

czytałam poradnik i nie zrozumiałam więc , jednym słowem nie ma wypadajek , to na tej zasadzie jak obecny ewent
    Tak to rozumiem

6. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Dokładnie - nie ma wypadajek, zużywa się tylko rośliny z własnych zapasów :)
    Celnych bramek życzę :)

7. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witam,

Ponownie graczom dziękuje za pomoc.

Jeżeli w poradniku nie mamy opisanych wypadajek znaczy, to że tym razem nic nam nie będzie wypadać potrzebnego do eventu :

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

8. maria5510

Bardzo dziękuję

Dziękuję bardzo ,wszystko jasne

Twoje posty połączyłem. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Kirito

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 lipca 2016
  9. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Najważniejsze, że wszystko zostało wyjaśnione :)

Dalszych pytań brak, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.