piłka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zletrafileskotku, 31 sierpnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

dlaczegp nie mogę " ulepszyć" piłki? na żadnym poziomie -w super napastnikach mam [oziom 6 - i nie ma opcji ulepsz..jest 0 /1 ?czytam poradnik i nadal nie wiem xD

2. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Piłkę ulepszasz zdobywając piłki na boisku.
    O dolnym zielonym przycisku zapomnij.
    Z tego co widzę to pomką nie ulepszysz , bo nie masz pompek

Ostatnie edytowanie: 1 września 2025
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

ania12355 dziękuję za pomoc.

Cytując poradnik:

"....Wśród nagród na boiskach oprócz Gwiezdnych talarów i drobnych nagród dodatkowych, znajdują się Ulepszenia piłki nożnej:
    Na każdym z boisk można zdobyć 1 ulepszenie. Automatycznie zwiększa ono stopień ulepszenia piłki danej drużyny. Tutaj przykładowo piłka stopień 5:

Piłkę można też ulepszać wykorzystując pompki do piłki (1 pompka daje 1 stopień)."

"Ważna informacja! Jeśli nie uda się wam rozegrać minigry z sukcesem, tj. wykorzystacie wszystkie 5 prób i nie traficie do bramki, tracicie ulepszenia piłki (wraca ona do poziomu 0). Jeśli posiadacie pompkę do piłki, pojawi się komunikat:
    Po kliknięciu przycisku "Zachowaj" gra kończy się bez utraty stopnia piłki, kosztuje to 1 x pompka do piłki."

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytania?

bogusiania lubi to.
  4. zletrafileskotku

Tak,pytam właśnie skąd mam wziąć tą pompkę??

5. SMOD_Atena

W poradniku jest również informacja o pompce:

Czy o coś jeszcze chcesz zapytać?

6. zletrafileskotku

Dooobra już kumam! Można zamknąć .

7. SMOD_Atena

Skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.