piórka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wandeusz, 30 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

nie wiem dlaczego ale mnie prawie
    w ogóle nie wypadają piórka, po porannym zbiorze miałam 5 a teraz po 3 godzinach nic!!! jak tu zrobić przynętę????

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

U mnie też bardzo słabo wypadają te piórka z zagród, ale mam nadzieję, że na kilka przynęt do końca eventu się uzbiera.
    Jest kilka możliwości na zwiększenie szans na większą ilość wypadających przedmiotów, zapraszam do tego tematu : Wypadanie przedmiotów ze zbiorów.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. prof.malina

prof.malina Forumowy żółtodziób

Jak na razie udało mi się zrobić 2 przynęty od początku eventu, a po nocnych zbiorach wypadły mi 3 piórka. Czyli to tak ma wyglądać? Serio???

4. SMOD_Atena

prof.malina, wypadanie piórek jest losowe, u większości Graczy wypada ich mało. Zapraszam do zamieszczenia swojej opinii i śledzenia tego tematu : >>>klik<<<.

wandeusz, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. prof.malina

prof.malina Forumowy żółtodziób

eee, szkoda na to czasu. Lepiej sobie książkę poczytam i kawkę wypiję na słoneczku (farmerama niew zając, nie ten event to inny) ;) Pozdrawiam i pięknej pogody życzę :)

6. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

dziękuję - z innych wypowiedzi wynika, że innym brak robaków - szkoda, że nie można się wymieniać.
    Jak masz jakiś wpływ u szefów to WIĘCEJ PIÓREK!!!!!

7. SMOD_Atena

Mnie też brakuje piórek, strasznie kiepsko lecą, ale niestety nie mam na to żadnego wpływu. Jedyne co mogę zrobić ,to przekazywać opinie Graczy, co też czynię na bieżąco.
    Zapraszam Cię do tematu gdzie Gracze zamieszczają swoje ogłoszenia o wymianach wypadającymi przedmiotami : >>>klik<<<.

I skoro nie masz już pytań, to życzę miłego dnia i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.