Pewna Niepewność

Temat na forum 'Kurza grzęda' rozpoczęty przez użytkownika Wika7022, 30 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

W końcu wiewiórka się zdecydowała i trafiła ruchomy cel (Marcina) najtwardszym orzechem włoskim. No to Olimpia nie wiedziała, co zrobić. Miała po prostu ciężki orzech do zgryzieniaxD Dlaczego ciężki? Nie wiem, ale to mało istotne.

2. adehade

adehade Moguł forum

Muszę zasięgnąć rady u mądrej Berty - pomyślała kaczuszka i dostojnie podreptała do chatynki starej perliczki na skraju podwórka.

3. krasnoludek10

Niestety z kaczki Berty zrobił się zając BertxD Kaczka pomyślała sobie "Czy ja jestem jedyną kobietą na tym podwórku?". No normalnie jak w "Seksmisji" - tylko na odwrótxD

4. adehade

adehade Moguł forum

Jak to się stało, że Berta z perliczki stała się kaczką a potem zającem, w dodatku całym w buraczkach? - rozmyślała dalej Olimpia.

5. krasnoludek10

Może to sprawka złego czarnoksiężnika Filemona Kłapouchego? Sama nie wiem... - powiedziała kaczka, ciągle rozmyślając.

6. adehade

adehade Moguł forum

Och, jestem taka niezdecydowana, chyba...

7. krasnoludek10

Chyba pójdę po radę do doktora Jekylla. Niestety...

8. adehade

adehade Moguł forum

Niestety, ale zapomniałam, gdzie mieszka i muszę prosić o pomoc mojego znienawidzonego wroga.

9. krasnoludek10

Kim jest ten wróg? - pyta ciekawski Kulfon, który zapomniał, jak dotrzeć do swojej bajki...

10. adehade

adehade Moguł forum

Hmmm... dobre pytanie, Kulfonie - narrator na to.

11. krasnoludek10

Wnet kaczka zaproponowała, aby odprowadzić Kulfona do jego bajki. Wszechwiedzący narrator się nie zgodził. Wtedy kaczka...

12. Oprowadziła Kulfona po swoim podwórku, zaprosiła na lody a wtedy.......

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

krasnoludek10 Twój post usuwam, zapoznaj się, proszę, z zasadami zabawy:

14. krasnoludek10

Przyszedł zając, wziął lody od Kulfona (oddał mu je dobrowolnie) i zaprosił kaczkę do zabawy w "Upaćkaj mnie lodem a ja upaćkam Ciebie" (jest to jedno zdanie, ale złożone, w zasadach nie ma informacji, że takie nie mogą być) :p

wielkakulka lubi to.
  15. wielkakulka

wielkakulka Książę forum

I wszyscy na podwórku rozpoczęli zabawę w paćkanie, które było obrzydliwe, ale w ten upalny dzień zimne lody dawały trochę ochłody.

16. krasnoludek10

Paćkali się nawet w "pociągu, który jedzie z daleka"! Fuj!

17. wielkakulka

wielkakulka Książę forum

Na widok upaćkanego przedziału, konduktor, który był wrażliwym człowiekiem, krzyknął ze wszystkich swoich sił "DOŚĆ!"

18. krasnoludek10

I wyprosił wszystkich, krzycząc "FORA Z POCIĄGU!!! (zamiast ze dwora)".

19. wielkakulka

wielkakulka Książę forum

Wtedy Kaczka z Kulfonem na peronie otworzyli laptopa ... chcieli znaleźć te Fora..Internetowe :)

20. krasnoludek10

Konduktor się strasznie wściekł i...