Pewna Niepewność

Temat na forum 'Kurza grzęda' rozpoczęty przez użytkownika Wika7022, 30 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Pan kaczor przywitał się i zaproponował kolację.

dantic3 lubi to.
  2. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Pani Kaczka (już zdradzając jej piękne imię, zwała się Olimpia) z przyjemnością zgodziła się, lecz pod jednym warunkiem: pan kaczor stawia jedzenie.

3. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

Pan Kaczor cały w skowronkach przystał na warunki pięknej Olimpi.

dantic3 lubi to.
  4. Wika7022

Tego wieczoru kaczka Olimpia i kaczor Jakub zasiedli przy stołach. Jakub zamówił im pyszną kaczorową pizzę.

IRENOWO lubi to.
  5. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

Olimpia spojrzała na rozanielonego Jakuba.... Skosztowała kaczorkowej pizzy.... i od razu oczy wyszły jej z orbit bo okazała się piekielnie ostra.

dantic3 lubi to.
  6. Wika7022

Nie zważając na to, że Jakub przygląda się Olimpii, wypluła kawałek pizzy z papryczką chili prosto na twarz kaczora.

7. kybek93

kybek93 Chodząca legenda forum

Oj wyjątkowo obrzydliwy ten kawałek .... ..pomyślał kaczor Kuba i nie oglądając się ......uciekł gdzie pieprz rośnie , hihihi

Ostatnie edytowanie: 8 lipca 2015
    dantic3 lubi to.
  8. Wika7022

Kaczka Olimpia początkowo siedziała w bezruchu - nie wiedziała, co się stało; sparaliżowało ją. Po chwili jednak zrozumiała to, zaczęła płakać.

9. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

Obok jej stolika przechodził młodzieniec Kaczor ...zuważył zapłakaną piękną Kaczkę ....podszedł do niej i podał chusteczkę....nie chciał zostawić jej w takim stanie więc przysiadł się do niej.

10. Wika7022

Na początku pan kaczor przywitał się z piękną, aczkolwiek smutną kaczką Olimpią. Nazywa się Marcin.

IRENOWO lubi to.
  11. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

A ja O ..limpia - odpowiedziała pochlipując - dzięki Marcinie za chusteczkę ..... miło mi, że... że nie przeszłeś obok mnie obojętnie....zainteresowałeś się mną ...takich ludzi nieczęsto teraz spotykamy.

dantic3 lubi to.
  12. Wika7022

- Ależ, proszę nie dziękować, Olimpio. Właśnie takich kaczek potrzebuje dużo kaczek... ale tych kaczek jest teraz mało. Takie czasy. Ale nas nic nie rozłączy - powiedział Marcin.

13. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

Marcinie ....takich płacących....powiedziała lekko zarumieniwszy się Olimpia.

dantic3 lubi to.
  14. Wika7022

- Nic już nie mów. Chodź, pobiegamy po łące - zaproponował Marcin.

15. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

Wybacz Marcinie ,ale nie mam ochoty na bieganie - odpowiedział Olimpia - bym się czegoś napiła ....bo ....skosztowałam bardzo ostrą
    pizzę i piecze mnie dziób. A później możemy iśc na spacerek - zaproponowała - troszkę pogadamy i to się lepiej poznamy.. co ty na to?

16. Wika7022

- Oczywiście, Olimpio - zgodził się z kaczką Marcin. - A czego byś się chciała napić? Herbatka czy kawa? A jaka ta kawa mogłaby być? Rozpuszczalna czy nie? Z mleczkiem? Z cukrem? Herba... - przerwał kaczor.

17. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Kaczor przerwał, ponieważ zobaczył wiewiórkę i - o dziwo! - zaczął ją ganiać. Jaki to był śmieszny widokxDxDxD

18. adehade

adehade Moguł forum

Biedna Olimpia zrozumiała, że wszystkie kaczory w jej okolicy są niedojrzałe i przyjdzie jej oddać skrzydło jakiemuś statecznemu gąsiorowi.

19. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Poczekała chwilkę i...

20. adehade

adehade Moguł forum

Postanowiła wcielić w życie swoje przemyślenia, gdy tymczasem Marcin dalej ganiał biedną wiewióreczkę.