Opinie Perypetie z pisankami

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Apr 11, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Nio ja tyż już skończyłam,zdążyłam przed śniadaniem świątecznym:)))
    Innym tyż życzę szybkiego skończenia i świętowania na spokojnie:)))

2. gosia_73

gosia_73 Zaawansowany

a ja chyba nie dam rady :) ale będę próbowała z całej siły... z wypadajkami krucho... brakuje około 700 szt :( z badyla eventowego lecą słabo, a potrzeba go dużo i długo rośnie. Wypaprałam już cały SN, więc i tym się nie poratuję. Trudno. Szkoda pnącza tylko.

3. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam Świątecznie :).
    W zasadzie mogę już spokojnie świętować ;). Ostatni siew baptysji na jednej łące rośnie i będzie za niecałe 3 godzinki, a jajconków brakuje tylko 201 :D. Spokojnie, myślę że do wieczora będzie koniec, czego wszystkim, którzy jeszcze nie ukończyli szczerze życzę :).

4. niki1990

niki1990 Komandor forum

1044 wypadajki do końca...Za czort nie skończę, nie ma opcji.Pozostaje wrzucić na luz. Jak nie pnącze, to może choć sadzonki uda się upolować;)

5. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

No i koniec !!! Pnącze odpalone /64000 tpd co 12 godzin, to nie jest pikuś.../ W stodole zostało 144 szt. eventówki i 159 wisiorków.
    Dzisiaj padł rekord wypadajek na mojej farmie, z wszystkich 5 polan wypadło 217 szt. Na dwóch polanach rosły orzechy laskowe, na reszcie drzewa i zagrody /różniste/. Na drobnicy zarobiłam 6 mln., nie przykładając się zbytnio. Teraz dopóki kombaj i cjm w grze trzeba podgonić zapasy w stodole, ale już bez drobnicy. :)
    Pozdrawiam Wszystkich Świątecznie i życzę dużo słońca. :)

6. -fifonik-

-fifonik- Zaawansowany

U mnie, jak i wcześniej u innych, koniec eventu :)
    Święta na spokojnie bez eventowo :)
    Coś długorosnącego i zapomnieć o farmie :)

7. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Dasz radę,jeszcze dużo czasu;)xDxD

basia_z_ and abc2016 like this.
  8. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Bry.
    Zostało 374 jajca do oddania, mam nadzieję, że do wieczora się uda i w końcu będę mógł uzupełnić zapasy roślin bo straszne braki :cry:

basia_z_, abc2016 and Mariolka7214 like this.
  9. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam światecznie :)

nie wiem jak to mozliwe aby nie ktorzy mieli takie braki wypadajek :(:(,ja eventowke sieje tylko ...pisze tylko na 1 łące (lesnej),nie zalezy mi na pnaczu tylko na TS i .....i ostatni zbior badyla za 4h i ostatnie TS beda moje,na pozostałych mam baobaby,drzeka 20h i zagrody,gdybym siała na wszystkich to spokojnie i wypadajka i eventowka by byla i pnacze tez.

10. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

gratuluję tym co skończyli, właśnie wpisałam się na tą listę :D dzisiejszy rekord poranny - 323 pisanki (2 łąki melonów, 3 łąki kurek i magazyny - 6 na farmie i 5 na wyspie)
    zbierającym pisanki - ogromnego wysypu wisiorów i szybkiego skompletowania baptysji xD
    Dobrego świętowania wszystkim :inlove:

11. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry z jajem ;)
    skończyłam, goździki się spisały, teraz drzewa i pełen relaks :)
    Wesołych :)

12. tigre

tigre Fanatyk forum

Poszukaj jeszcze w misjach może spółdzielnianych.... tam poukrywanego sporo i napisz sówkę- podeślę wypadaję zawsze to jedna więcej ;)
    Ja dosiałam eventówke i idę dalej świętować :)
    Z małych pół różanych wypadło mi o kilka więcej niż z dużych na SN (ale te rosły dłuuugo a na SN 8 min ;))

13. zletrafileskotku

zletrafileskotku Nadzorca forum

33/600, i 2 tys badylka, nie jest najgorzej goździk będzie za 4 h i zbaczymy ... a pozniej roślinka z super nawozem i zośką :D może się uda..:pa jak nei to trudno, ale szkoda bo już ostatnia prosta

gadek likes this.
  14. kiciak21

kiciak21 Czeladnik forum

U mnie brak 545 jajec :( może jakimś cudem uzbieram -.-

15. -toja_71-

-toja_71- Mistrz forum

Mnie brakuje jeszcze niespełna 120 szt. jajek - zatem skończę, a czy dzisiaj, czy jutro... Nie byłabym taka radosna, gdybym nie zaczęła eventu od kasztanka (podgoniłam wtedy wypadajki).
    Życzę Wam wszystkim zdrowych, radosnych Świąt - farmy tylko dla zabawy...

Mariolka7214 likes this.
  16. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

U mnie do końca jeszcze równe 180 sztuk ,wieczorem powinno być koniec :) jak będę w stanie pozbierac :p
    mój tata dzis obchodzi swoje 70 urodziny ,wieć świetujemy na całego ;)xD

17. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Pola obsiane goździkami daly odpowiednio: 87, 79 i 76 szt wisiorkowxD szok:DPnacze juz wczoraj odpaliłem,więc teraz pewnie polecą jak szalone. Powodzenia wszystkim w poszukiwaniu wisiorkow

18. gadek

gadek Fanatyk forum

Gratuluję :) Ja też juz po pracy:D

Bry świateczne

19. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

po dzisiejszych zbiorach okazało się, że zabrakło JEDNEJ sztuki badyla eventowego xD a już myślałam, że choć to będzie z głowy;)
    co do wy-padalców, chciałabym się dowiedzieć kto zabrał moje wielkanocne wisiorki ?? hmmm ??
    przyznawać mi się tu zaraz i oddawać...
    brakuje mi jeszcze 673 i to nie kwestia hydrauliki, chyba znowu taktyka zawiodła :cry:

20. Ciapciak1703

Ciapciak1703 Ekspert forum

Witam świątecznie, najpóźniej jutro kończę, stan 131/600, ostatni siew baptystów dojrzewa na polu, jaja pięknie leciały, event wręcz sam się zrobił i jeszcze mnóstwo czasu na zarobek i podreperowanie stanu stodoły, ;) miło go będę wspominał, tymczasem tajemniczości wystawione, zobaczę co tam za wspaniałości mi sprezentowali na święta. :p Życzę wszystkim wesołego jajka i mokrego zająca. ;)

Thread Status:
Not open for further replies.