Permamentne usuwanie zawartości - błąd

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika michal01096, 20 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Cześć to znowu ja... Otóż mam dzisiaj same nie przyjemne sytuacje. Przy usuwaniu drzewek za pomocą kombajnu znikło mi drzewo Mahoniowca. Jestem pewien że je miałem na 100% bo codziennie dawałem nawozy zosi na nie by szybciej wykonywać misje. Po na pisaniu do PT dowiedziałem że [ciach]. No ok mówię sobie że coś może mi sie pomyliło a teraz przy robieniu paszy dla małp znikło mi ponad 1000 bananów a paszy w młynie nie ma. Cos mi sie zawiesiło i zamiast dodać do kręcenia pasze nic sie nei działo to spróbowałem tak z 4 razy i dalej nic więc stwierdziłem że odświeże klienta, po odświeżeniu klienta znikły banany a pasza dla małp się nie kręci. Czy tylko ja mam problem z znikającą zawartością farmeramy? I czy opłaca się znowu pisać do PT czy powiedzą [ciach]

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 stycznia 2021
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Cześć michal01096.
    Fragment posta nawiązujący do korespondencji z PT usunęłam. Publikacja korespondencji oraz omawianie jej na forum jest zabronione.

Jeśli chodzi o produkcję pasz i zmniejszenie ilości bananów to sprawdź proszę czy ta pasza nie jest ustawiona do produkcji "w kolejce". Jeżeli nie to napisz proszę do PT, jedynie tam jest możliwość sprawdzenia co i kiedy zostało wyprodukowane.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Ehh nie mam pytań ale jestem strasznie sfrustrowany tą sytuacja... Zobaczę czy tym razem coś się uda tam załatwić. Mimo wszystko dzięki.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i temat zamykam.

Na marginesie dodam tylko, że z konta samoczynnie nie ma prawa nic zniknąć.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.