Perfumy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Grazka.34, 5 sierpnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Grazka.34

Grazka.34 Stały bywalec

Mam pytanie odnośnie używania perfum w Oazie miłości.
    Jak najlepiej ustawić ich wykorzystanie czy 4/4:
    Czy jest jakaś inna opcja aby aż tyle ich nie schodziło a efekt też będzie korzystny.

2. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

Efekt ekskluzywnych perfum jest losowy (może zwiększyć szansę na wyższy przeskok, ale nie musi) i trudno ocenić, kiedy uzyskasz lepsze wyniki. Zdarzało się, że hodowałam zwierzaki z 4 sztukami w slocie i nie dawały one żadnego efektu, a przy zużyciu jednego pojawiał się fajny przeskok ;) Dlatego właśnie działam metodą prób i błędów z użyciem różnych kombinacji. Dzięki temu perfumy nie zużywają się tak szybko, a może wpadnie coś wartego uwagi ;)

3. Grazka.34

Grazka.34 Stały bywalec

Dziękuję za odpowiedź. W takim razie pokombinuję i ja 8):)

4. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

Tak chyba będzie najlepiej, bo nawet patrząc na różne przeskoki Graczy nie ma metody :p Jedni używają, inni nie, a najwyższe zwierzaki to loteria ;)
    A skoro pytań brak, to miłego dnia życzę i kłódeczka :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.